10 Περιπτώσεις Τηλεμεταφοράς που Καταγράφηκαν σε Βίντεο

[16/01/2019 - 11:01]

10 Περιπτώσεις Τηλεμεταφοράς που Καταγράφηκαν σε Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα περιστατικά τηλεμεταφοράς όσο και εκείνα που αφορούν χρονοταξιδιώτες, είναι περιπτώσεις που οι επιστήμονες δεν τα παραδέχονται. Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Αν όχι στην ζωή σας, σίγουρα μπορεί να έχετε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή σε διάφορα βιντεάκια στο διαδίκτυο, παράξενες εμφανίσεις ή εξαφανίσεις ανθρώπων ή αντικειμένων.

Τα φαινόμενα αυτά αποδίδονται στην κατηγορία της τηλεμεταφοράς, αν και πολλά από αυτά που έχουμε δει συνήθως αποδίδονται σε σφάλματα της κάμερας ή σε καθαρές απάτες και φάρσες.

Παράλληλα, όμως, είναι και μία επιθυμία του ανθρώπου, ενώ σε κάποια επιστημονικά πειράματα, φαίνεται να είναι γεγονός, αλλά μόνο για απειροελάχιστα κομμάτια ύλης, τα οποία ούτε καν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Διαβάστε επίσης: Επιστήμονες Πέτυχαν την Πρώτη Τηλεμεταφορά στην Ιστορία

Στην συνέχεια, στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα και κορυφαία αλλά μυστηριώδη βίντεο τηλεμεταφοράς, για τα οποία υπάρχει ο ισχυρισμός ότι είναι αυθεντικά και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Να τους πιστέψουμε;

Δείτε, λοιπόν, 10 περιπτώσεις τηλεμεταφοράς που καταγράφηκαν σε βίντεο και κρίνετε μόνοι σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Top 10 Mysterious Teleportation Cases Caught on Camera

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ