Ο Πούτιν Διαθέτει Όπλα για να Αντιμετωπίσει Εισβολή Κακόβουλων Εξωγήινων

[11/01/2019 - 11:55]

Ο Πούτιν Διαθέτει Όπλα για να Αντιμετωπίσει Εισβολή Κακόβουλων Εξωγήινων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στα μέσα του 2018, αποκάλυψε τον βαρύ διηπειρωτικό πύραυλο που ονομάζεται SARMAT. Ένα δυνητικά επικίνδυνο και αποτελεσματικό όπλο για τον πλανήτη μας. Πολλοί, όμως, ισχυρίζονται ότι χρησιμεύει και για άλλα πράγματα, όπως για μια εξωγήινη εισβολή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να σχηματίσει ένα διαστημικό στρατό που θα υπερασπίζεται τους Αμερικανούς από διαστημικές επιθέσεις.

Ο Ρώσος πρόεδρος, φάνηκε να θέλει να αποδείξει ότι η Ρωσία είναι πολύ πιο προηγμένη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως έχει μια πολεμική ικανότητα ικανότερη και πέρα από τα γνωστά όρια, σύμφωνα με το ufo-spain.com

Το ερώτημα που θέτει ο καθένας είναι: Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα διαστημικό στρατό. Υπάρχει κάποια απειλή στο διάστημα; Γιατί η Ρωσία θέλει να δείξει ότι έχει ήδη προχωρήσει πολύ περισσότερο σε αυτό το θέμα; 

Τα πάντα προσφέρονται για εικασίες και θεωρίες, αλλά όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην αλήθεια για τους εξωγήινους που σιγά-σιγά αποκαλύπτονται στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, το Κρεμλίνο έχει επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τη βελτίωση του στρατιωτικού του εξοπλισμού: διηπειρωτικούς πυραύλους, ατομικά υποβρύχια και πέραν του δέοντος ικανότατη αεροπορία. Φυσικά, όλα αυτά, χωρίς να αναφέρουμε τα εξελιγμένα όπλα, που αφορούν τον κόσμο έξω και πέρα από αυτόν τον πλανήτη.

Φυσικά, όλα αυτά είναι απόρρητα και αφορούν ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα που δεν είναι διατεθειμένοι να το διαρρεύσουν. Ωστόσο, οι εικασίες και oi θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Έτσι, υποστηρίζεται ότι το νέο ρωσικό όπλο θα μπορούσε να εγκαταλείψει την ατμόσφαιρα και να φτάσει ετοιμοπόλεμο να υπεραπιστεί την Γη.

Άραγε, ένας από τους ισχυρότερους στρατού του κόσμου, που διαθέτει μία από την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με αρχηγό τον Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζεται για έναν διαγαλαξιακό πόλεμο με κακόβουλους εξωγήινους;

Δύσκολο να πει κανείς, με απόλυτη βεβαιότητα. Αλλά οι ενδείξεις και οι πιθανότητες, δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο για να δείτε και να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

RUSIA SE PREPARA ENCUENTRO EXTRATERRESTRE HOSTIL

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ