Τεράστια Πύλη Άνοιξε σε Σουηδία και Καλιφόρνια (video)

[21/01/2019 - 08:18]

Τεράστια Πύλη Άνοιξε σε Σουηδία και Καλιφόρνια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 5 μ.μ. ώρα 2019 καταγράφηκε ένα πολύ παράξενο συμβάν στη νότια Σουηδία, στον σκοτεινό ουρανό.

Όπως ισχυρίζεται ο αυτόπτης μάρτυρας Νικολάς, καθόταν στο μπαλκόνι κοιτάζοντας τα αστέρια. Τότε, είδε ότι υπήρχε ένα φως να εμφανίζεται από το πουθενά λίγο πιο ισχυρό από εκείνο των αστεριών.

Του φάνηκε ότι κινούνταν προς το μέρος του, αλλά μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα χάθηκε. Ήταν κάτι τόσο ασυνήθιστο που φρόντισε να πάρει μερικές εικόνες πριν εξαφανιστεί, με μία Sony z3.

Το μυστηριώδες φαινόμενο ήταν σαν ένας κύκλος μέσα σε άλλο κύκλο και ήταν πολύ αλλόκοτο να εκδηλώνεται μέσα στη νύχτα.

Το περίεργο ή το παράδοξο είναι, πως σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, κάτι παρόμοιο φαίνεται να παρατηρήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρουν οι ισχυρισμοί νεαρής κυρίας με το όνομα Michelle, όπου στην φωτογραφία της εμφανίστηκε κάτι που έμοιαζε με κάποιο είδος μιας Stargate.

Όπως μπορεί να διαπιστώσετε και εσείς, παρακάτω, αυτό που εμφανίζεται μοιάζει με κάποιο είδος πύλης στον νυχτερινό ουρανό.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τον αφηγητή, δεν έχουν τροποποιηθεί ή επεξεργαστεί, παρά μόνο ο ίδιος έχει «παίξει» με τον φωτισμό προκειμένου να κάνει διάφορες διαπιστώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «πύλες» ή αλλιώς stargates.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συνέβη; Τι ήταν αυτοί οι κύκλοι;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

MASSIVE «Portal/Gateway» appears South Sweden NIGHT SKY Photo!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ