Το περιστατικό που Ολλανδοί έλαβαν από τη Σελήνη ραδιοσήματα άγνωστου πολιτισμού

Το περιστατικό που Ολλανδοί έλαβαν από τη Σελήνη ραδιοσήματα άγνωστου πολιτισμού

Το έχουμε πει πολλές φορές. Η Σελήνη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα φαίνεται να κρύβει πολλά. Πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Στην σύγχρονη εποχή μας, συνεχώς βγαίνουν “πράγματα” στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δεν είναι και τόσο πολύ γνωστά, ειδικά σε ό,τι αφορά πιθανά μηνύματα ή επικοινωνίες από και προς όντα που έρχονται στην Γη ή τυχαίνει να περνούν από το Ηλιακό μας σύστημα και “πιάνεται” κάποιο “σήμα” τους.

Οι λόγοι που δεν φτάνουν όλες οι πληροφορίες μπορεί να είναι πάρα πολλοί.

Οι σκεπτικιστές συνηθίζουν να τα γελοιοποιούν, να τα υποβιβάζουν, να τα θεωρούν σφάλματα του εκάστοτε συστήματος ανίχνευσης, να τα βλέπουν ως παρερμηνείες των ερευνητών και πολλά άλλα, προκειμένου να κρατήσουν το ευρύ κοινό μακριά από τέτοιες πληροφορίες. Αν δεν δουν τον εξωγήινο ή τον ιπτάμενο δίσκο του, στον κήπο τους, γι’ αυτούς δεν υπάρχουν.

Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι και η παρακάτω:

Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι μετά από μαθηματική ανάλυση ραδιοσημάτων από τη Σελήνη που ελήφθησαν τον Οκτώβριο του 1928, επί σειρά ημερών, ταυτόχρονα, από τον καθηγητή Καρλ Στρέμερ στο Όσλο και τον Δρ Ντάνκαν Λούναν στην Γλασκόβη αλλά και έναν πειραματικό σταθμό στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας, ξεκίνησε μια ανταλλαγή πληροφοριών με όντα των οποίων το διαστημόπλοιο παρέμενε στην τροχιά της Σελήνης;

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Δρ. Ντάνκαν Λούναν, προέρχονταν από τον αστέρα που εμείς αποκαλούμε “Έψιλον του Βοώτη” και η άφιξή τους στο Ηλιακό μας Σύστημα χρονολογείται περίπου 13.000 χρόνια πριν.

Πολύ περισσότερα στοιχεία μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του Λουκά Καβακόπουλου, ωστόσο αξίζει να παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί από το ελληνικό κανάλι “Εξόνιο” όχι μόνο για το παραπάνω θέμα, που λίγοι γνωρίζουν, σχετικά με το παράξενο σήμα από το δορυφόρο της Γης, αλλά και γιατί δίνεται μία πλήρη περιγραφή από τον Όμηρο, για το πως ήταν μέσα ένα σκάφος των θεών, ένα διαστημόπλοιο των Ολύμπιων θεών.

Πριν συνεχίσετε παρακάτω, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε τα άρθρα μας στο e-mail σας:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η πληροφορία που δίνεται στο βίντεο που ακολουθεί είναι βασισμένη στον Αθανάσιο Σταγειρίτη και τα βιβλία του Ωγυγία:

Το άγνωστο περιστατικό με Ολλανδούς που έλαβαν ραδιοσήματα άγνωστου πολιτισμού από τη σελήνη!

diadrastika.com