Εντοπίστηκε Τεράστια Εξωγήινη Βάση στο Διάστημα μέσω Google Sky

[03/01/2019 - 15:28]

Εντοπίστηκε Τεράστια Εξωγήινη Βάση στο Διάστημα μέσω Google Sky

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια τεράστια «εξωγήινη βάση» εμφανίστηκε στον ουρανό, υποστηρίζουν ορισμένοι κυνηγοί UFO και πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους μία 100% ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι οι εξωγήινοι είναι Εκεί.

Μία περίεργη «ανακάλυψη» αναφέρει η βρετανική express.co.uk ότι έγινε από τους λεγόμενους «κυνηγούς ΑΤΙΑ». Αν και ο ισχυρισμός μοιάζει στους σκεπτικιστές εξωφρενικός, έχουμε τα δεδομένα για να το επιθεωρήσετε και μόνοι σας.

Ο χάρτης του Google Earth είναι γνωστός για πολλές ανακαλύψεις επάνω στην Γη. Ωστόσο, ένα λιγότερο γνωστό χαρακτηριστικό του προγράμματος αυτού είναι ότι σας επιτρέπει να δείτε τα αστέρια στον ουρανό. Όταν κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Google sky map, θα βρείτε κάποια περίεργα αντικείμενα. 

Ένα από αυτά είναι και η «ανακάλυψη» της οποίας οι διαστάσεις και το μέγεθος υποδηλώνουν ότι η είναι μεγαλύτερη από τη Γη ενώ το γεωμετρικό σχήμα της εκτιμάται ότι δεν μπορεί να υπάρχει και να βρεθεί στην φύση. 

Άρα, σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους και τους «κυνηγούς ΑΤΙΑ» δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά ένα τεχνητά δημιουργημένο αντικείμενο τεράστιας έκτασης, υποστηρίζει ο Scott C. Waring.

Άραγε, μπορεί να αυτό το τραπεζοειδές αντικείμενο να αποτελεί μία απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι πολύ προχωρημένοι και ότι έχουν την ικανότητα να αποικίζουν ολόκληρο το σύμπαν; Μπορεί αυτό το αντικείμενο να είναι μία εξωγήινη διαστημική βάση που, τρόπον τινά, «ελέγχει τα δρομολόγια»;

Όπως και να έχει, αυτές είναι οι συντεταγμένες για να το δείτε, να το εξερευνήσετε και να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις: 03 57 08.63, -07 11 26.2

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

UFO: Metatron Cube found in SKY-MAP.org & GOOGLE SKY «Subtitulos ESPAÑOL»

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ