Το Σκοτεινό Παρασκήνιο στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης

[06/01/2019 - 10:03]

Το Σκοτεινό Παρασκήνιο στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αθέατη πλευρά της Σελήνης, μόλις «κατακτήθηκε», μετά την ιστορική προσελήνωση που έκανε η Κίνα, πρώτη από όλους, με σκοπό να ανακαλύψει τι μπορεί να κρύβεται εκεί.

Και πράγματι, είναι πιθανόν να κρύβονται πάρα πολλά. Κάθε συνωμοσιογράφος, λοιπόν, που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω, στο θέμα της αθέατης πλευράς της Σελήνης, αν πρώτα δεν κάνει μία έστω γρήγορη ανασκόπηση στο σκοτεινό παρασκήνιο που μπορεί να την αφορά.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι vasoula2908 του YouTube, για να ακούσετε τι έχει να μας πει σχετικά. Όσον αφορά τις πηγές των αναφορών που κάνει, μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω, αμέσως μετά το βίντεό της:

ΚΙΝΑ: προσελήνωση στην αθέατη πλευρά…

Ολόκληρο το βίντεο που αναφέρεται από το κανάλι secureteam10 του Tyler Glockner, μαζί και άλλες εικόνες που παρατηρήθηκαν από άλλους ανεξάρτητους ερευνητές μπορείτε να βρείτε εδώ: Τι Ανακάλυψε η Κίνα στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης

Το βίντεο για εκτενέστερη ανάλυση του Καρλ Γουλφ που επίσης αναφέρεται στο βίντεο από την vasoula2908 μπορείτε να δείτε εδώ:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

ET Extraterrestrial Structures on the Moon – Sgt Karl Wolfe

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ