Ποιά Είναι η Πιο Τυχερή Μέρα για το Κάθε ΖΩΔΙΟ ξεχωριστά

[19/01/2019 - 11:07]

Ποιά Είναι η Πιο Τυχερή Μέρα για το Κάθε ΖΩΔΙΟ ξεχωριστά

Οι αστρολόγοι και όσοι ασχολούνται με τα Ζώδια, υποστηρίζουν πως το κάθε ένα από αυτά έχει τις τυχερές και τις άτυχες μέρες, όπως ακριβώς μπορεί να έχει έναν τυχερό λίθο ή κρύσταλλο για φυλαχτό ή για γούρι.

Κάπως έτσι, υπάρχουν και ημέρες που κάθε ζώδιο, ασχέτως με το τι μπορεί να προβλέπετε εκείνη την ημέρα, έχει μία περίσσια εύνοια – τουλάχιστον για κάποια θέματα. -d-

Κάθε ημέρα είναι διαφορετική και μπορεί να είναι η δική σας, ακόμη και αν όλα γύρω σας μοιάζουν «σκοτεινά», όπως μαθαίνουμε από το iefimerida.gr:

Ας δούμε ποια είναι η καλύτερη ημέρα για κάθε ζώδιο, εκείνη που η τύχη του χαμογελά πιο πλατιά και όλα του πάνε καλύτερα.

Δευτέρα

Αυτή η ημέρα είναι για εσένα Καρκίνε, καθώς η Δευτέρα (Monday) είναι η ημέρα του φεγγαριού (day of the moon). Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σου μην το ξεχνάς!

Τρίτη

Δύο ζώδια έχουν ως τυχερή ημέρα την Τρίτη: Κριός και Σκορπιός. Η Τρίτη έχει συνδεθεί με τον Αρη, ο οποίος είναι κυβερνήτης του Κριού και συγκυβερνήτης του Σκορπιού (συνεργάζεται με τον Πλούτωνα).

Τετάρτη

Η Τετάρτη είναι μια φοβερή ημέρα, καθώς τρία ζώδια ευνοούνται από την τύχη. Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι έχουν την τύχη με το μέρος τους, καθώς η Τετάρτη είναι η ημέρα του Ερμή.

Πέμπτη

Τοξότες και Υδροχόοι καλό θα ήταν να αγαπούν λίγο παραπάνω την Πέμπτη, η οποία έχει ως κυβερνήτη τον Δια.

Παρασκευή

Αγαπημένε Ταύρε και Ζυγέ ως παιδιά της Αφροδίτης ευνοήστε την Παρασκευή, η οποία συνδέεται μαζί της.

Σάββατο

Το Σάββατο είναι η ημέρα του Κρόνου άρα και τον Αιγόκερων, οι οποίοι κυβερνούνται από τον πλανήτη.

Κυριακή

Μπορεί να είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας, ωστόσο, είναι ιδανική για τους Λέοντες. Η Κυριακή είναι ημέρα του Ηλιου, άρα και τον Λιονταριών.

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ