UFO Πάνω από τη Νέα Υόρκη Κάνει Μετασχηματιστές να Εκραγούν (video)

[02/01/2019 - 14:58]

UFO Πάνω από τη Νέα Υόρκη Κάνει Μετασχηματιστές να Εκραγούν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το γύρω του κόσμου έκανε ο θεαματικός μπλε ουρανός που εμφανίστηκε σαν μία καταιγίδα μέσα από την Αποκάλυψη, λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Το παράξενο και αλλόκοτο μυστηριώδες συμβάν, έγινε στις 27 Δεκεμβρίου και αυτό που είδαν πάρα πολλοί μάρτυρες και κατέγραψαν πολλές κάμερες, ήταν ένας “ανεμοστρόβιλος” λευκών φώτων στον αέρα, αναμεμιγμένα με μπλε και γαλάζια.

Παράξενα παλλόμενα φώτα φώτιζαν ολόκληρο τον ορίζοντα με μία απολύτως αφύσικη σκιά, είπαν κάποιοι μάρτυρες.

Και δεν ήταν μόνο αυτή η αλλόκοτη “ομορφιά” του φαινομένου. Ο αερολιμένας LaGuardia έκλεισε για λίγο, αναφέρει το NDTV ενώ σε χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη την πόλη κόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα παράξενο μπλακ άουτ.

Πολύς κόσμος πίστεψε ότι όλα αυτά είχαν να κάνουν με μία πραγματική εισβολή από UFOs, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν τους έπεισε η επίσημη εκδοχή, η οποία ήταν εντελώς διαφορετική:

“Τα φώτα που έχετε δει σε όλη την πόλη φαίνεται να προέρχονται από μια έκρηξη μετασχηματιστών σε μια εγκατάσταση Con Ed στο Queens”, αναφέρει η NYPD.

Ο Con Edison επιβεβαίωσε ότι υπήρξε πράγματι μια σύντομη ηλεκτρική φωτιά σε έναν υποσταθμό στην Astoria, όπως μαθαίνουμε από το iflscience.com.

Αλλά πολλοί είναι οι συνωμοσιογράφοι που διαφωνούν εντελώς με αυτές τις εξηγήσεις.

Όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, το κανάλι The Grimreefar και ο Kenner Charles Walton πιστεύουν ότι οι εκρήξεις των μετασχηματιστών δεν συνέβησαν τυχαία, αλλά ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσε κάποιο UFO.

Άλλοι πάλι είναι πεπεισμένοι ότι οι εκρήξεις αποτελούν απόδειξη ενός εξωγήινου πολέμου στον πλανήτη μας, ή μία απόδειξη ισχύος, του τι μπορούν οι εξωγήινοι να κάνουν.

Όπως αναφέρει ο πολύ γνωστός κυνηγός UFO, Scott C. Waring, φαίνεται να ήταν ένα γιγαντιαίο UFO πάνω από τη Νέα Υόρκη. Ήταν τόσο ισχυρό που υπερφόρτωσε τους μετασχηματιστές από βρέθηκαν στο διάβα του.

Καθώς, όπως γίνεται φανερό ότι οι απόψεις διίστανται και διχάζουν, υπάρχουν κάποια βιντεάκια που δείχνουν πολύ περίεργα πράγματα σε αυτά, από διάφορες περιοχές και διαφορετικές γωνίες λήψεις.

Δείτε τα και ο καθένας ας κρίνει ό,τι νομίζει από αυτά που βλέπει:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Blue Sky In NYC – UFO SPOTTED!!!

Mile wide UFO with multi colored lights causes electrical damage and destruction over Louisiana

Real war of the worlds, Unbelievable footage from Kenner Louisiana Dec 27th (Disclose Screen)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ