Άνοιξε ΥπερΔιαστατική Πύλη στην Κορυφή του Όρους Kailash; (video)

[07/01/2019 - 15:28]

Άνοιξε ΥπερΔιαστατική Πύλη στην Κορυφή του Όρους Kailash;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται το βίντεο που ακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που απέκτησε.

Σύμφωνα με τις αρχαίες πεποιθήσεις, αυτό το αινιγματικό βουνό του Θιβέτ αντιπροσωπεύει τον Άξονα του Κόσμου ή μία Σκάλα Προς τον Ουρανό.

Σε πολλές ανατολικές χώρες το όρος Kailash θεωρείται ως το πιο ιερό μέρος στη Γη.

Μάλιστα, ορισμένες αρχαίες πηγές λένε ότι εκεί μπορούμε να βρούμε τη μυστηριώδη πόλη των θεών.

Παράλληλα, γύρω από αυτές τις παραδόσεις, έχουν «χτιστεί» ή συμπληρωθεί πολλές σύγχρονες συνομωσιογραφικές εκτιμήσεις που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν κάποια βάση.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία παράξενη ολοστρόγγυλη οπή ή κοίλωμα, για το οποίο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι θα μπορούσε να είναι μία Πύλη που άνοιξε. Αλλά αυτό θα το κρίνετε εσείς.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Opening of interdimensional Portal at the top of Mount Kailash caught on tape

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ