Τις Κρύβουν. Ανακαλύψεις που Κανείς Δεν Παραδέχεται ότι θα Μπορούσαν να Υπάρχουν Πραγματικά και Ξαναγράφουν την Ανθρώπινη Ιστορία

[09/02/2019 - 09:28]

Τις Κρύβουν. Ανακαλύψεις που Κανείς Δεν Παραδέχεται ότι θα Μπορούσαν να Υπάρχουν Πραγματικά και Ξαναγράφουν την Ανθρώπινη Ιστορία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αίγυπτος, Ελλάδα, Ρώμη, Σουμερία, αρχαίοι πολιτισμοί, διηγούνται εντυπωσιακές παρόμοιες ιστορίες για τους πριν από αυτούς προηγμένους πολιτισμούς που εξαφανίστηκαν στις θάλασσες ή το χώμα και ξεχάστηκαν.

Έγιναν παραμύθια για μικρά παιδιά και μύθοι χωρίς καμία ιστορική αξία για τους μεγάλους αλλά και τους εκάστοτε πανεπιστημιακούς του κόσμου.

Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία, έρχεται σιγά-σιγά και ανακαλύπτει και φέρνει στο φως, μέσα από τεράστια βάθη των ωκεανών ή της ξηράς, τα ερείπια αυτών των χαμένων περιοχών και των πολιτισμών που αντιπροσωπεύουν.

Τα περισσότερα από αυτά, προς δυσαρέστηση των καθιερωμένων επιστημονικών κοινοτήτων, φέρνουν τα στοιχεία που συλλέχθηκαν με σύγχρονες μεθόδους και συσχετίζονται με τις σωζόμενες ιστορίες ενός αρχαίου κόσμου που προηγήθηκε, ακόμη και της ίδρυσης του Göbekli Tepe, το οποίο υπολογίζεται να έχει ηλικία περίπου 12.000 χρόνων.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν δομές από αρχαίες πόλεις που κανείς δεν ήξερε την ύπαρξή τους, αλλά βρίσκονται εκεί που περιέγραψαν οι απαναταχού μυθολογίες και κανείς δεν τις πίστευε.

Περιμένουν υπομονετικά να απελευθερώσουν τον αρχαίο κώδικα της ανθρώπινης προέλευσης και του πεπρωμένου.

Ανακαλύψεις που κανείς δεν παραδέχεται ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πραγματικά και ξαναγράφουν την Ανθρώπινη Ιστορία

Οι επιστήμονες αναλύουν ενδείξεις πρόσφατα ανακαλυμμένων βυθισμένων πόλεων που συσχετίζονται με την παραβιασμένη μυθολογία των αρχαίων πόλεων, όπως στις Αζόρες και τις Κανάριες Νήσους.

Οι μελετητές αυτών των στοιχείων, αναγνωρίζουν αρχαίες μάχες όπως εκείνη μεταξύ του Enki και του Enlil, από την αρχαία Σουμερία.

Ανακαλύψεις βυθισμένων περιοχών κοντά στην Κούβα και την Καραϊβική, αποδεικνύουν ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι μεγαλύτερος από όσο πιστευόταν και ξεπερνάει τα 12.000 χρόνια. Υπήρχε ένας πολιτισμός πολύ παλαιότερος από τον μέχρι τώρα αποδεκτό.

Πολλά από αυτά τα στοιχεία που ανέσυραν οι σύγχρονες τεχνολογικές έρευνες, μέσω δορυφόρων, sonar κλπ, συνδυάζονται με αρχαία κείμενα, τα οποία οδηγούν ορισμένους μελετητές σε ισχυρισμούς που, ίσως, θα συναντούσαμε μόνο σε μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας, καθώς οι ερευνητές «βλέπουν» το εξής:

Μία συμφορά τεράστιου μεγέθους στο ηλιακό μας σύστημα, η καταστροφή ενός πλανήτη μεταξύ του Άρη και του Δία, δημιούργησε δύο πράγματα: Δεινά στην Γη αλλά και μία μετανάστευση από εκείνον τον πλανήτη προς τον δικό μας. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, οι επιζήσαντες να δημιούργησαν τους αρχαίους πολιτισμούς στη Γη, πριν από εκείνους που ήδη γνωρίζουμε.

Παρακολουθήστε το πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό βίντεο, με όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται παρέα με τις έρευνες και το σκεπτικό των μελετητών:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

THEY Were Hiding It.. Discoveries That Could Rewrite History! (2019-2020)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ