Ανακάλυψαν απολιθώματα στον Άρη και μας τα κρύβουν, υποστηρίζεται σε βίντεο με τα σχετικά ευρήματα

Ανακάλυψαν απολιθώματα στον Άρη και μας τα κρύβουν, υποστηρίζεται σε βίντεο με τα σχετικά ευρήματα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πλανήτης Άρης είναι, ίσως, ο μοναδικός για τον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- ενδείξεις ότι διατηρεί μορφές ζωής για τις οποίες η NASA και άλλοι συστημικοί αναλυτές, αποφεύγουν να σχολιάσουν.

Αυτά που θα δείτε στην συνέχεια, είναι μόνο μερικές από αυτές τις ενδείξεις που, πολλοί υποστηρίζουν ότι αποτελούν ακράδαντες αποδείξεις.

Οι εικόνες, αναλύθηκαν από το κανάλι Paranormal Crucible του YouTube, από ανεπεξέργαστα δεδομένα που λήφθηκαν σε εικόνες του Curiosity Rover, στον πλανήτη Άρη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού, αυτά που βλέπουμε δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από απολιθώματα, διαφόρων διαστάσεων και διαφόρων ειδών, αρκετά από τα οποία φαίνεται πως είναι άφθονα στην Γη και απ’ ότι φαίνεται στον Κόκκινο Πλανήτη.

Τα συγκεριμένα αποτελούν «θαλάσσια απολιθώματα». Καθώς αυτές οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και, εφόσον, οι μελέτες και οι ισχυρισμοί είναι σωστοί, τότε, το μόνο που απομένει είναι, πολύ λογικό, να υποθέσουμε ότι ο Άρης μπορεί να φιλοξένησε στο παρελθόν, θάλασσες με πολλές μορφές ζωής που είναι ήδη γνωστές και στην Γη.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς, καθώς η NASA, τηρεί σιωπή ιχθύος και δεν φαίνεται να έχει διάθεση να παραδεχτεί, ή έστω να τα μελετήσει ως μία υπόθεση εργασίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε αυτά τα “εξωτικά” απολιθώματα που εντοπίστηκαν στον Άρη:

Seven Undeniable Fossils Found On Mars!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/Y6Qsq3RvXpc

diadrastika.com