Ανακάλυψαν απολιθώματα στον Άρη και μας τα κρύβουν, υποστηρίζεται σε βίντεο με τα σχετικά ευρήματα

[06/02/2019 - 09:35]

Ανακάλυψαν απολιθώματα στον Άρη και μας τα κρύβουν, υποστηρίζεται σε βίντεο με τα σχετικά ευρήματα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πλανήτης Άρης είναι, ίσως, ο μοναδικός για τον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- ενδείξεις ότι διατηρεί μορφές ζωής για τις οποίες η NASA και άλλοι συστημικοί αναλυτές, αποφεύγουν να σχολιάσουν.

Αυτά που θα δείτε στην συνέχεια, είναι μόνο μερικές από αυτές τις ενδείξεις που, πολλοί υποστηρίζουν ότι αποτελούν ακράδαντες αποδείξεις.

Οι εικόνες, αναλύθηκαν από το κανάλι Paranormal Crucible του YouTube, από ανεπεξέργαστα δεδομένα που λήφθηκαν σε εικόνες του Curiosity Rover, στον πλανήτη Άρη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού, αυτά που βλέπουμε δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από απολιθώματα, διαφόρων διαστάσεων και διαφόρων ειδών, αρκετά από τα οποία φαίνεται πως είναι άφθονα στην Γη και απ’ ότι φαίνεται στον Κόκκινο Πλανήτη.

Τα συγκεριμένα αποτελούν «θαλάσσια απολιθώματα». Καθώς αυτές οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και, εφόσον, οι μελέτες και οι ισχυρισμοί είναι σωστοί, τότε, το μόνο που απομένει είναι, πολύ λογικό, να υποθέσουμε ότι ο Άρης μπορεί να φιλοξένησε στο παρελθόν, θάλασσες με πολλές μορφές ζωής που είναι ήδη γνωστές και στην Γη.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς, καθώς η NASA, τηρεί σιωπή ιχθύος και δεν φαίνεται να έχει διάθεση να παραδεχτεί, ή έστω να τα μελετήσει ως μία υπόθεση εργασίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε αυτά τα “εξωτικά” απολιθώματα που εντοπίστηκαν στον Άρη:Seven Undeniable Fossils Found On Mars!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ