Εντόπισε Αρχαίο Ναό στον Πλανήτη Άρη, ισχυρίζεται ερευνητής

Εντόπισε Αρχαίο Ναό στον Πλανήτη Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι λίγες οι φορές που στον πλανήτη Άρη έχουν εντοπιστεί περίεργα ευρήματα ή δομές που παραπέμπουν άμεσα ή έμμεσα σε γνώριμα χαρακτηριστικά από εκείνα που ξέρουμε και στην Γη.

Έρχεται, λοιπόν, ο πολύ γνωστός ερευνητής τέτοιων παράξενων δομών και αντικειμένων, Scott C. Waring και υποστηρίζει πως έχει κάνει μία πολύ σημαντική ανακάλυψη.

Έψαχνε, λέει, αυτές τις εβδομάδες τις εικόνες που έφτασαν στη Γη από το Curiosity Rover, μέσα από τα αρχεία της NASA και διαπίστωσε ότι σε μία ορισμένη απόσταση, στο βάθος της φωτογραφίας, βρισκόταν μια αρχαία δομή ναού που χτίστηκε σε κορυφή ενός λόφου. 

Η δομή, κατά τους ισχυρισμούς του, έχει πέντε ή περισσότερα επίπεδα, καθένα από τα οποία είναι μικρότερο από το προηγούμενο. Το ανώτατο επίπεδο είναι και το υψηλότερο. 

Η κύρια δομή στο πάνω μέρος των επιπέδων μοιάζει με μια πυραμίδα όπου δεν έχει κορυφή, είναι κόλουρος.

Κάθε επίπεδο έχει μια τέλεια οριζόντια απόληξη, έτσι ώστε κάποιος ή κάτι να μπορεί να περπατήσει πάνω του.

Προσέξτε την εικόνα που ακολουθεί σε μεγέθυνση. Ποιά είναι η γνώμη σας; Μπορούν οι παρατηρήσεις του να ευσταθούν, ή απλά πρόκειται για μία παρειδωλία όπως υποστηρίζουν οι σκεπτικιστές;

Εντόπισε Αρχαίο Ναό στον Πλανήτη Άρη
Εντόπισε Αρχαίο Ναό στον Πλανήτη Άρη

Την αυθεντική εικόνα μπορείτε να βρείτε και να μελετήσετε εδώ:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/proj/msl/redops/ods/surface/sol/02320/opgs/edr/ncam/NRA_603465763EDR_F0740540NCAM00280M_.JPG

Δείτε επίσης το “Δρακόσπιτο στον Άρη“, αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός σπιτιού με δίκλινη στέγη στον κόκκινο πλανήτη.

Εσείς τι λέτε;

diadrastika.com