Αστυνομία Βγάζει Βίντεο ενός UFO και Προκαλεί Χαμό στην Αυστραλία

[20/02/2019 - 09:02]

Αστυνομία Βγάζει Βίντεο ενός UFO και Προκαλεί Χαμό στην Αυστραλία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα εκπληκτικό βίντεο κάνει το γύρω του κόσμου από μέρα σε μέρα, όχι μόνο εξαιτίας του περιεχομένου του, αλλά κυρίως, διότι διοχετεύτηκε από την ίδια την αστυνομία της Αυστραλίας.

Το υλικό που κυκλοφόρησε από την αστυνομία του Broome δείχνει ένα φωτεινό αντικείμενο σε σχήμα μανιταριού που αιωρείται στον ουρανό κατά τη διάρκεια μίας καταιγίδας στη βορειοδυτική Αυστραλία, το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, η αστυνομία έχει αποφασίσει να απελευθερώσει το υλικό που προήλθε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) από ένα λαμπερό στρογγυλό αντικείμενο που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας έντονης καταιγίδας σε μια απομακρυσμένη περιοχή της βορειοδυτικής Αυστραλίας. 

Το μυστηριώδες βίντεο δείχνει το άγνωστο αντικείμενο να εμφανίζεται αμέσως μετά από μια αστραπή. 

Η αστυνομία του Broome τουιτάρισε το περιστατικό και υπαινίχθηκε ότι πρόκειται για ένα UFO: «Μετά την ανασκόπηση του CCTV από την καταιγίδα στην παραλία της πόλης, χθες το βράδυ, φαίνεται ότι δεν είμαστε μόνοι».

Αμέσως οι χρήστες του Twitter και τα σχετικά μηνύματα «πήραν φωτιά» σπεύδοντας να αντιδράσουν με διάφορες θεωρίες, τόσο φανταστικές και συνωμοσιογραφικές όσο και «επιστημονικές» ή με σκεπτικισμό που αντιτίθενται στην θεωρία ενός εξωγήινου ιπτάμενου αντικειμένου.

Δείτε, το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι:

Policías confunden el reflejo de un auto con un OVNI en el cielo de Australia

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ