Με Αυτό που Είδε από το Αεροπλάνο να Διασχίζει τη Θάλασσα Έμεινε Άφωνος (video)

Με Αυτό που Είδε από το Αεροπλάνο να Διασχίζει τη Θάλασσα Έμεινε Άφωνος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία απίθανη αλλά εκπληκτική και πολύ ενδιαφέρουσα λήψη ενός υποβρύχιου ΑΤΙΑ έγινε από αεροπλάνο.

Ένας επιβάτης αεροπλάνου έχει γυρίσει ένα USO (Άγνωστης Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο) τη στιγμή που πετούσε πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Το εκπληκτικό είναι ότι το άγνωστο αντικείμενο είχε ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη από το ίδιο το επιβατικό αεροπλάνο που βρισκόταν.

Κάποιοι σκεπτικιστές είπαν ότι αυτό το αντικείμενο ήταν η σκιά του αεροπλάνου, αλλά όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί υπάρχει μεγάλη διαφορά, αναμεταξύ τους. Επιπλέον η σκιά ενός αντικειμένου δεν προχωρά γρηγορότερα από το αντικείμενο.

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα USO με μια μακρά διαδρομή εκτόπισης νερού πίσω από αυτό, υποδεικνύοντας ότι κινείται μέσα στο νερό με μεγάλη ταχύτητα. 

Ο Marc D’Antonio, ένας αστρονόμος και επικεφαλής αναλυτής βίντεο για την οργάνωση UFO MUFON, πιστεύει ότι υπάρχουν τέτοια εξωγήινα σκάφη που ταξιδεύουν με απίστευτη ταχύτητα κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με τον Marc D’Antonio, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εκτελεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα για την ανίχνευση και τον εντοπισμό τέτοιων αγνώστων υποβρύχιων αντικειμένων “ταχείας μετακίνησης” κάτω από τη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο του άγνωστου υποβρύχιου αντικειμένου:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

HIGH SPEED USO Sea of Japan

diadrastika.com

loading...