Κολπάκια με τα δάχτυλά μας υποδεικνύουν τι συμβαίνει στο σώμα μας σε θέματα υγείας

Κολπάκια με τα δάχτυλά μας υποδεικνύουν τι συμβαίνει στο σώμα μας σε θέματα υγείας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν κάποιες πολύ εύκολες πρακτικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι μας και να διαπιστώσουμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας και το σώμα μας.

Είναι σχετικά πολύ εύκολο να κάνουμε κάποιες διαγνώσεις για την υγεία μας, αλλά αυτές δεν υποκαθιστούν την κανονική και επίσημη του γιατρού, ανάλογα με το θέμα υγείας που μας ενδιαφέρει.

Με αυτές τις κινήσεις, οι οποίες απλά αποτελούν ενδείξεις, μπορείτε για παράδειγμα, να διαπιστώσετε ή να επιβεβαιώσετε αν είστε αναιμικός. Η αναιμία είναι μια κατάσταση όπου το αίμα δεν έχει αρκετά ερυθρά αιμοσφαίρια (γνωστά και ως αιμοσφαιρίνες) σε αυτό.

Ποια ένδειξη μας δείχνει ότι πιθανόν να έχουμε; Πηγαίνετε στον καθρέφτη και τραβήξτε λίγο το κάτω βλέφαρο. Ο εκτεθειμένος ιστός πρέπει να είναι ένα λαμπερό ροζ. Αν είναι ροζ ανοιχτόχρωμο ή ακόμα και ελαφρώς κίτρινο, σημαίνει ότι πιθανόν να να είστε αναιμικοί.

Με ανάλογους και παρόμοιους τρόπους μπορείτε να ελέγξτε σύμφωνα και το βίντεο που ακολουθεί, στο χρόνο που δίνεται, για τα παρακάτω:

Την καρδιά και τους πνεύμονες 0:28

Την υγεία του εγκεφάλου σας 1:59

Αν έχετε αναιμία 2:56

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Να ελέγξτε τα επίπεδα των ορμονών σας 3:50

Να ελέγξτε τα νεύρα σας 4:51

Να τσεκάρετε το σάκχαρο στο αίμα σας 5:51

Να μάθετε για τις αρτηρίες σας 7:02

και τέλος να διαπιστώσετε την ακοή σας 8:05

Καθώς όπως λέγετε, χίλιες λέξεις είναι μία εικόνα, Προτείνουμε να δείτε τις εικόνες για τις ενδείξεις του τρόπου αυτοεξέτασης, είτε στο βίντεο που ακολουθεί, είτε πηγαίνοντας κατεθείαν στην εξέταση που επιθυμείτε, πιο πάνω στον χρόνο που δείχνει.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Put Your Finger Together Like This, See What Happens to Your Body

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika