Είδε διαστρικά διαστημόπλοια μέσα από ειδικό τηλεσκόπιο που έφτιαξε, όπως ισχυρίζεται (video)

Είδε διαστρικά διαστημόπλοια μέσα από ειδικό τηλεσκόπιο που έφτιαξε, όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν εξωγήινοι που ταξιδεύουν με τα διαστημόπλοιά τους από ηλιακό σύστημα σε ηλιακό σύστημα; Κι αν υπάρχουν, μπορούμε να τα δούμε;

Σε αυτή την ερώτηση, η NASA απαντά ότι ακόμα κι αν υπάρχουν δεν έχουμε εντοπίσει κάτι παρόμοιο. Πολλοί, όμως, υποστηρίζουν ότι δεν μας λέει όλη την αλήθεια.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το κανάλι από το οποίο προέρχεται, έφτιαξε ένα ειδικό τηλεσκόπιο εμπνευσμένο από τον John Lenard Walson.

Ο John Lenard Walson είναι ένας ερασιτέχνης αστρονόμος και αστροφωτογράφος, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια υποστηρίζει ότι είχε εφεύρει μία συσκευή, η οποία σε συνδυασμό με το τηλεσκόπιο ήταν σε θέση να ανιχνεύει, αλλά και να καταγράφει αστρόπλοια εξωγήινων.

Ο άνθρωπος εκείνος, δέχτηκε πολλές αντιδράσεις από τότε. Τώρα, όμως, υποτίθεται ότι ένα νέο και πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο έχει κατασκευαστεί το οποίο κάνει την ίδια δουλειά και ακόμα καλύτερη.

Είναι γεγονός ότι πολλοί θα υποστηρίξουν ότι όσα θα δούμε δεν είναι αληθινά, αλλά φτιαγμένα σε προγράμματα υπολογιστών, όπως το CGI (Computer-generated imagery), που βλέπουμε σε σύγχρονες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Time Traveling Interstellar Spaceships Captured In Deep Space Using Homemade Telescope

diadrastika.com