Είδε τα Διαστρικά Διαστημόπλοια Μέσα από Ειδικό Τηλεσκόπιο που Έφτιαξε (video)

[08/02/2019 - 09:53]

Είδε τα Διαστρικά Διαστημόπλοια Μέσα από Ειδικό Τηλεσκόπιο που Έφτιαξε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν εξωγήινοι που ταξιδεύουν με τα διαστημόπλοιά τους από ηλιακό σύστημα σε ηλιακό σύστημα; Κι αν υπάρχουν, μπορούμε να τα δούμε;

Σε αυτή την ερώτηση, η NASA απαντά ότι ακόμα κι αν υπάρχουν δεν έχουμε εντοπίσει κάτι παρόμοιο. Πολλοί, όμως, υποστηρίζουν ότι δεν μας λέει όλη την αλήθεια.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το κανάλι από το οποίο προέρχεται, έφτιαξε ένα ειδικό τηλεσκόπιο εμπνευσμένο από τον John Lenard Walson.

Ο John Lenard Walson είναι ένας ερασιτέχνης αστρονόμος και αστροφωτογράφος, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια υποστηρίζει ότι είχε εφεύρει μία συσκευή, η οποία σε συνδυασμό με το τηλεσκόπιο ήταν σε θέση να ανιχνεύει, αλλά και να καταγράφει αστρόπλοια εξωγήινων.

Ο άνθρωπος εκείνος, δέχτηκε πολλές αντιδράσεις από τότε. Τώρα, όμως, υποτίθεται ότι ένα νέο και πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο έχει κατασκευαστεί το οποίο κάνει την ίδια δουλειά.

Είναι γεγονός ότι πολλοί θα υποστηρίξουν ότι όσα θα δούμε δεν είναι αληθινά, αλλά φτιαγμένα σε προγράμματα υπολογιστών, όπως το CGI (Computer-generated imagery), που βλέπουμε σε σύγχρονες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveling Interstellar Spaceships Captured In Deep Space Using Homemade Telescope

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ