Έρχεται το Πρώτο «Έξυπνο» Πroφuλακτικό και ΔΕΝ θα Πιστεύετε τι Κάνει

[16/02/2019 - 09:59]

Έρχεται το Πρώτο «Έξυπνο» Πroφuλακτικό και ΔΕΝ θα Πιστεύετε τι Κάνει

Το τι κάνει ο καθένας και η καθεμία, και με ποιό τρόπο το απολαμβάνουν είναι προσωπική τους υπόθεση. Όμως, οι εποχές αλλάζουν και όλα γίνονται πιο «έξυπνα» και το παραδοσιακό μοιάζει ξεπερασμένο… -d-

Αν είστε από εκείνους που αισθάνονται ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει το σeξ ακόμα πιο σέξι είναι μέσω της οπτικοποίησης και ανάλυσης των ερwτικών δεδομένων, τότε η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα, καθώς το πρώτο «έξυπνο» πroφuλακτικό κάνει ακριβώς αυτό.

Το ί.Cοη μέσω των νανο-αισθητήρων που διαθέτει συγκεντρώνει μια πλειάδα στοιχείων σχετικά με τον χρήστη του, από την ταχύτητα διεiσδυσης, τις θέσεις που καλύπτει έως και τις θερμίδες που καίγονται κατά τη σεξoυαλική πράξη και όχι μόνο, αφού ανιχνεύει και ειδοποιεί άμεσα μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο για τυχόν ύπαρξη σεξoυαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στον σεξοuαλικό παρτενέρ του χρήστη.

Το πroφuλακτικό συμπληρώνεται από ένα δαχτυλίδι που φοριέται πάνω από το παραδοσιακό πroφuλακτικό το οποίο, όταν είναι πλήρως φορτισμένο, επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων μέχρι και οκτώ ώρες.

Μάλιστα, το προφυλακτικό το οποίο κατασκευάσθηκε από την “British Cοηdοms” θα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης των σεξοuαλικών επιδόσεων με δεκάδες χιλιάδες άλλους χρήστες από όλον τον πλανήτη, (γεγονός που ίσως να κάνει «θαύματα» ή και όχι για την αυτοεκτίμησή σας), εφόσον το επιλέξετε.

Το «επαναστατικό» προϊόν που θα… συζητηθεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές εντός του 2019, ενώ προς το παρόν είναι εφικτή η προ-παραγγελία κόστους περίπου 70 ευρώ.

newsbomb.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ