Καθαρότατο UFO περνά Μέσα από το Βόρειο Σέλας. Δεν Έχετε Ξαναδεί Κάτι Παρόμοιο (video)

[05/02/2019 - 09:08]

Καθαρότατο UFO περνά Μέσα από το Βόρειο Σέλας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), έχουμε δει πάρα πολλά, αλλά με τέτοια καθαρότητα σε μία σπάνια θέαση μέσα από το Βόρειο Σέλας, δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Το segnidalcielo.it υποστηρίζει ότι έχει αποκλειστικές εικόνες τις οποίες μας παρουσιάζει και αφορούν το εντυπωσιακό θέαμα ενός «ιπτάμενου δίσκου» το οποίο λήφθηκε μέσω της κάμερας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω προέρχεται από τον ουφολόγο Pedro Ramirez, ο οποίος ισχυρίζεται ότι στις 3 Φεβρουαρίου 2019 μέσα από ένα όμορφο Βόρειο Σέλας που καταγράφηκε από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, εμφανίζεται ξαφνικά στον ορίζοντα ένα αντικείμενο, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε είναι ένας περιστρεφόμενος «ιπτάμενος δίσκος» που πλησιάζει με υψηλή ταχύτητα. 

Ο «δίσκος» έχει μια περίεργη δομή και είναι πλήρως ορατά τα φώτα του που αναβοσβήνουν, σε μία πρόσφατη προσέγγιση του ΔΔΣ.

Προς το παρόν, οι αρμόδιοι του διαστήματος παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με την παρουσία αυτού του αντικειμένου, ενώ εμείς περιμένουμε την ένδειξη για την αυθεντική πηγή της λήψης, που θα πιστοποιεί ότι αυτό που θα δείτε είναι αληθινό:

TRIPULACIÓN DE LA ISS CAPTURA “DISCO VOLADOR” EN ÓRBITA CON LA TIERRA.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ