Ο Καθρέφτης του Μπάνιου Γεμίζει Σκόνη με το που θα τον Καθαρίσω. Τι να Κάνω

Ο Καθρέφτης του Μπάνιου Γεμίζει Σκόνη με το που θα τον Καθαρίσω. Τι να Κάνω

Η αναγνώστρια του spirossoulis.com, κυρία Πόπη Μερτζόγλου, από την Καλλιθέα έκανε μια ερώτηση που φαίνεται να απασχολεί πολλές νοικοκυρές και αφορά στον καθρέφτη του μπάνιου.

Πιο συγκεκριμένα μας λέει: “Κάθε φορά που τον καθαρίζω γεμίζει και πάλι σκόνη πριν προλάβω να γυρίσω την πλάτη μου. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;”

Φυσικά και υπάρχει λύση και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Ένα από τα λάθη που ίσως κάνετε είναι ότι καθαρίζετε τον καθρέφτη σας με κυκλικές κινήσεις. Η κυκλική κίνηση επαναφέρει την σκόνη και αυτό δεν το θέλετε. Κάντε μικρά S με ένα πανάκι μικροϊνών από πάνω προς τα κάτω για τέλειο αποτέλεσμα.

Ένα λάθος που επίσης μπορεί να κάνετε είναι ότι ψεκάζετε το καθαριστικό κατευθείαν στον καθρέφτη και όχι στο πανί. Κάντε το αντίθετο και θα δείτε τη διαφορά στον καθρέφτη σας.

Για μεγαλύτερη οικονομία τρίψτε τον καθρέφτη σας με ένα σκουρόχρωμο πανάκι βουτηγμένο σε άσπρο ξίδι ή κρύο τσάι. Στο σκουρόχρωμο πανί θα φαίνονται καλύτερα οι κόκκοι σκόνης.

Έξτρα tip: Αν σας έχει τελειώσει το καθαριστικό για τζάμια και καθρέφτες απλά ρίξτε μερικές σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων στο πανάκι σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό.

spirossoulis.com

loading...