Θωθ ή Ερμής Τρισμέγιστος: Το Μεγαλύτερο Μυστικό της Αρχαίας Ιστορίας για το Οποίο Δεν Μιλάει Κανείς

[08/02/2019 - 08:56]

Θωθ ή Ερμής Τρισμέγιστος: Το Μεγαλύτερο Μυστικό της Αρχαίας Ιστορίας για το Οποίο Δεν Μιλάει Κανείς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν πολλές θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν τα μυστικά του κόσμου μας, αλλά πολύ περισσότερο τα κλειδωμένα και ξεχασμένα που αφορούν την αρχαία ιστορία.

Όλες οι μυθολογίες του πλανήτη βρίθουν από απεικονίσεις περίεργων όντων τα οποία βρίσκονται επάνω σε μια τεράστια γεωγραφική περιοχή.

Κάποια από αυτά συνδέονται με τους Ανδρόγυνους, υπερφυσικούς επιζήσαντες από τις πλημμύρες που συνέβησαν παγκόσμια, αλλά ειδικότερα σε μία πολύ συγκεκριμένη ήπειρο ή τεράστιο νησί.

Τι ακριβώς ήταν οι “ανδρόγυνοι”; Πως το εννοούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί και πως το καταλαβαίνουμε εμείς σήμερα; Ποια είναι η πραγματική αλήθεια; Ποιος ήταν αυτός ο μυστηριώδης πολιτισμός και από πού προέρχονταν;

Μετά από αυτά τα μυστηριώδη όντα, αναδύθηκαν υπέροχα πολύπλοκοι πολιτισμοί και πάρα πολλά πέτρινα έργα που αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, αλλά δυστυχώς, χωρίς το κλειδί της αποκωδικοποίησής τους, είτε γιατί κάποιοι το έκρυψαν είτε γιατί δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Στη Νότια Αμερική, τη Σουμερία, την Αίγυπτο και αλλού, πολύ σύντομα εμφανίστηκαν μερικοί από τους πιο απίστευτους και εκλεπτυσμένους πολιτισμούς του κόσμου που υπήρξαν ποτέ.

Όμως, για όλα αυτά, υπάρχει ένα σημείο, μία καλή αρχή για να ξεκινήσουμε.

Ο Ανδρόγυνος Θωθ, σύμφωνα με διάφορους κύκλους εσωτερισμού, λέγεται ότι καταγόταν από την Ατλαντίδα. Αναφέρεται συχνά ως Ερμαφρόδιτος, δηλαδή ένας συνδυασμός του Ερμή και της Αφροδίτης.

Οι περισσότεροι, όμως, τον ξέρουν ως “Ερμής Τρισμέγιστος“.

Και, κάπου εκεί, βρίσκεται το μεγαλύτερο μυστικό της Αρχαίας Ιστορίας για το οποίο δεν μιλάει κανείς.

Διαβάστε επίσης: Θωθ, ο Τελευταίος Ιερέας Βασιλιάς της Ατλαντίδας και οι Απόκρυφες Γνώσεις που Έκρυψε στις Πυραμίδες

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε αρκετά περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The BIGGEST Secret From Ancient History That Hardly Anyone is Talking About

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ