Τα Σύμβολα που Μόλις «Πιάσετε το Νόημα» θα Αλλάξουν τον Κόσμο όπως τον Ξέρετε

Τα Σύμβολα που Μόλις «Πιάσετε το Νόημα» θα Αλλάξουν τον Κόσμο όπως τον Ξέρετε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ζούμε σε έναν κόσμο που τον ξέρουμε όπως τον ξέρουμε και το ζούμε όπως είναι. Όμως, είναι γεμάτος με τόσα πράγματα που είναι μπροστά μας κρυμμένα σε κοινή θέα.

Ο ίδιος ο κόσμος μας, όπως τον ξέρουμε, οι ίδιοι οι άνθρωποι, δίπλα μας, μακριά μας, στην εξουσία, το τρόπος που κινούμαστε, που χτίζουμε, που σκεφτόμαστε… είναι ένα μεταβαλλόμενο “ιερογλυφικό αλφάβητο” που μόνο λίγοι -ελάχιστοι- μπορούν να το διαβάσουν και να το κατανοήσουν.

Εκείνοι που ξέρουν να το κάνουν, μπορούν και να το μεταχειριστούν. Μπορούν και να το αλλάξουν. Μπορούν να πάρουν τα “γράμματα” και να σχηματίσουν νέες “λέξεις” και άρα νέες πραγματικότητες.

Το ανθρώπινο μυαλό για να αποκαλύψει την κατανόησή του για τα μυστικά πίσω από πολλά από τα σύμβολα που βλέπουμε στον κόσμο μας, από την αστρολογία μέχρι την αλχημεία και τις μυστικές επιστήμες, πρέπει πρώτα να ανακτήσει τις ισχυρά νοήματα των εικόνων τους.

Κάποια αντιπροσωπεύουν ισχυρούς αρχαίους πολιτισμούς, κάποια άλλα προβάλλουν την ατζέντα κοινωνιών που επιβάλουν τη δύναμή τους στον κόσμο.

Η Μυστική ζωή των συμβόλων

Τα μυστικά σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί από πολύ παλαιούς καιρούς για να μεταδώσουν τις απόκρυφες διδασκαλίες και την εσωτερική γνώση των ουρανών, της ζωής στη Γη αλλά και το νόημα της ύπαρξής μας.

Για χιλιετίες, αυτά τα μυστικά κρατήθηκαν από τις εκάστοτε ελίτ, προς όφελός τους. Με την αποκωδικοποίηση των αρχαίων γραφών και συμβόλων, αποκτάμε μια νέα προοπτική των λαθραίων δυνάμεων που καθοδήγησαν και καθοδηγούν τον ανθρώπινο πολιτισμό, δια μέσου των αιώνων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα πάντα γύρω μας αποτελούν τα μυστικά μέσω των οποίων επιδιώκουμε να αποκαλύψουμε τη σύνδεσή μας με το Σύμπαν και να ξεκλειδώσουμε τις βαθύτερες αλήθειες του ανθρώπινου πεπρωμένου.

Σε αυτή την πρωτοποριακή σειρά του gaia.com, που έχει φτιάξει ο Jordan Maxwell αποκαλύπτει αυτό που εκείνος έχει κατανοήσει σχετικά με τα μυστήρια που είναι κρυμμένα στη μυστική ζωή των συμβόλων, που ποτέ δεν σκοπεύατε να μάθετε, γιατί κανείς δεν σας έδωσε αυτά τα ερεθίσματα. 

Ωστόσο, αυτή η γνώση μας ελευθερώνει από τους δεσμούς που μας έχουν οδηγήσει σε μια μυστική ατζέντα που ελέγχει την πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης.

Παρακολουθήστε αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για να κατανοήσετε όσο γίνετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Buckle Up! Everything Could Change After You Watch This DOCUMENTARY

https://youtu.be/CjHHk0W-H8A

diadrastika.com