Τα Μυστικά Σύμβολα των Επικυρίαρχων που ΔΕΝ Γνωρίζουμε

[04/02/2019 - 12:15]

Τα Μυστικά Σύμβολα των Επικυρίαρχων που ΔΕΝ Γνωρίζουμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι απανταχού συνωμοσιογράφοι του πλανήτη υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μυστικές εταιρίες, σκοτεινές στοές και ανίερες λέσχες που σκοπός τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία.

Αν και υπάρχουν πάρα πολλές κλειστές ομάδες που στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί μέσα, κατά καιρούς, αρκετές διαρροές και πληροφορίες που, είτε είναι αληθινές είτε όχι, δημιουργούν μία πολύ δυσάρεστη εικόνα σε όσους είναι απ’ έξω.

Οι φήμες είναι πάρα πολλές, αλλά, ειδικά για κάποιες από αυτές τις ομάδες ανθρώπων, υποστηρίζεται πως σκοπός τους είναι να εδραιώσουν μία κατάσταση τέτοια ώστε -αν δεν το κάνουν ήδη- να κυριαρχήσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, με τελικό στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.

Δεν είναι πάντα σαφές, αν αυτές οι μυστικές ομάδες, συνεργάζονται μεταξύ τους, αν αποτελούν μέλη ή μέρη μίας μεγαλύτερης στην «πυραμίδα» των επικυρίαρχων. Ούτε είναι σαφές αν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός ή κάποιος πόλεμος αναμεταξύ τους.

Εκείνο που φαίνεται να είναι επιβεβαιωμένο, είναι πως χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα και συμβολισμούς. Κάποια είναι ευρέως διαδεδομένα. Κάποια άλλα όχι, ή τα γνωρίζουμε με λάθος σημασία από την πραγματική.

Άραγε, όλα αυτά έχουν περιέχουν μία κάποια αλήθεια;

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι «Εξόνιο» του YouTube, για να μάθετε περισσότερα:

Μάθετε τα σημαντικότερα μυστικά-σκοτεινά σύμβολα των μυημένων της Νέας Τάξης!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ