Το Μυστικό Μοτίβο που Συνδέει Όλες τις Αρχαίες Μεγαλιθικές τοποθεσίες της Αρχαιότητας στον Πλανήτη

[18/02/2019 - 11:15]

Το Μυστικό Μοτίβο που Συνδέει Όλες τις Αρχαίες Μεγαλιθικές τοποθεσίες της Αρχαιότητας στον Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι έχουμε δει και χρησιμοποιήσει χάρτες, είτε έντυπους είτε μέσα από ένα πρόγραμμα GPS. Έχουμε, όμως, σκεφτεί ότι η ίδια η Γη έχει διαμορφωθεί στην επιφάνειά της ώστε να “διαθέτει” έναν γιγαντιαίο χάρτη κρυμμένο σε κοινή θέα;

Υπάρχουν πολλοί αρχαίοι χάρτες που αποδεικνύουν ότι ο πλανήτης Γη ερευνήθηκε και εξερευνήθηκε πριν από 12.000 χρόνια -ίσως και περισσότερο- και, προφανώς, οι ειδικοί της εποχής εκείνης, έκαναν και την σχετική χαρτογράφηση.

Κάποιοι από αυτούς τους χάρτες σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία, φαίνεται να υποδηλώνουν ότι πρακτικά οι πόλοι βρίσκονταν σε διαφορετική θέση σε σχέση με εκείνη που βρίσκονται σήμερα και, ίσως, ότι ήταν ανάποδα…

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Hugh διερευνά κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν με τα Γήινα Ενεργειακά Πλέγματα και τη σχέση μεταξύ των ιερών τοποθεσιών σε όλο τον πλανήτη.

Σε αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες για τις περιοχές της Νότιας Αφρικής και της σχέσης τους με την Βόρεια, στην αρχαία Αίγυπτο.

Το γενικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει είναι ότι στην επιφάνεια της Γης, υπήρξε ένα “ζωντανό μοτίβο” που “χαρτογραφούσε” ένα γεωμετρικό ενεργειακό σύστημα: ένα γιγαντιαίο δίκτυο που διασχίζει και καλύπτει με συναρπαστικό αλλά και μυστηριώδη τρόπο τον “άγνωστο” πλανήτη μας.

Αβάσιμες θεωρίες, θα πουν όσοι διατηρούν μία σκεπτικιστική ματιά.

Δείτε, όμως, το βίντεο και όλα όσα παρουσιάζει, τους χάρτες, τα διαγράμματα, τα δεδομένα και θα καταλάβετε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Secret Pattern That Connects ALL the Great Ancient Megalithic Sites of Antiquity

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ