Το Μυστικό Μοτίβο που Συνδέει Όλες τις Αρχαίες Μεγαλιθικές τοποθεσίες της Αρχαιότητας στον Πλανήτη

Το Μυστικό Μοτίβο που Συνδέει Όλες τις Αρχαίες Μεγαλιθικές τοποθεσίες της Αρχαιότητας στον Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι έχουμε δει και χρησιμοποιήσει χάρτες, είτε έντυπους είτε μέσα από ένα πρόγραμμα GPS. Έχουμε, όμως, σκεφτεί ότι η ίδια η Γη έχει διαμορφωθεί στην επιφάνειά της ώστε να “διαθέτει” έναν γιγαντιαίο χάρτη κρυμμένο σε κοινή θέα;

Υπάρχουν πολλοί αρχαίοι χάρτες που αποδεικνύουν ότι ο πλανήτης Γη ερευνήθηκε και εξερευνήθηκε πριν από 12.000 χρόνια -ίσως και περισσότερο- και, προφανώς, οι ειδικοί της εποχής εκείνης, έκαναν και την σχετική χαρτογράφηση.

Κάποιοι από αυτούς τους χάρτες σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία, φαίνεται να υποδηλώνουν ότι πρακτικά οι πόλοι βρίσκονταν σε διαφορετική θέση σε σχέση με εκείνη που βρίσκονται σήμερα και, ίσως, ότι ήταν ανάποδα…

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Hugh διερευνά κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν με τα Γήινα Ενεργειακά Πλέγματα και τη σχέση μεταξύ των ιερών τοποθεσιών σε όλο τον πλανήτη.

Σε αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες για τις περιοχές της Νότιας Αφρικής και της σχέσης τους με την Βόρεια, στην αρχαία Αίγυπτο.

Το γενικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει είναι ότι στην επιφάνεια της Γης, υπήρξε ένα “ζωντανό μοτίβο” που “χαρτογραφούσε” ένα γεωμετρικό ενεργειακό σύστημα: ένα γιγαντιαίο δίκτυο που διασχίζει και καλύπτει με συναρπαστικό αλλά και μυστηριώδη τρόπο τον “άγνωστο” πλανήτη μας.

Αβάσιμες θεωρίες, θα πουν όσοι διατηρούν μία σκεπτικιστική ματιά.

Δείτε, όμως, το βίντεο και όλα όσα παρουσιάζει, τους χάρτες, τα διαγράμματα, τα δεδομένα και θα καταλάβετε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Secret Pattern That Connects ALL the Great Ancient Megalithic Sites of Antiquity

https://youtu.be/6k30zZLFvHg

diadrastika.com

loading...