Τι Κρύβεται Πίσω από τα Πειράματα στο CERN; Γιατί ο Στίβεν Χόκινγ Προειδοποιούσε ότι

Τι Κρύβεται Πίσω από τα Πειράματα στο CERN; Γιατί ο Στίβεν Χόκινγ Προειδοποιούσε ότι “Ανοίγουν το Κουτί της Πανδώρας”;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, γνωστότερο στον περισσότερο κόσμο με τα αρχικά CERN, έχει γίνει στόχος πολλών θεωριών συνωμοσίας.

Υποστηρίζεται πως οι επιστήμονες προχωρούν και προχωρούν σε πειράματα και ανακαλύψεις που από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν ξέρουν τι είναι αυτά που ανακαλύπτουν.

Χωρίς να γνωρίζουν με τι ακριβώς έχουν να κάνουν, οι επιστήμονες συνεχίζουν ασταμάτητα σε ανακαλύψεις που δεν μπορούν να διανοηθούν. Η “μαγεία” της ανακάλυψης, είναι μεγάλη, αλλά όταν δεν ξέρεις να την διαχειριστείς μπορεί να γίνει καταστροφική.

Υποστηρίζεται ότι ο πασίγνωστος Στίβεν Χόκινγ είχε προειδοποιήσει τους επιστήμονες ότι “ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας” και ότι το ¨Σωματίδιο του Θεού” θα μπορούσε να καταστρέψει το Σύμπαν. Όμως και άλλοι κορυφαίοι στο είδος τους, έχουν κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος Επιστήμονας Προειδοποιεί για τους Κίνδυνους του CERN προς τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα, δηλαδή, ΑΥΤΑ που ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Άραγε, μπορεί το CERN να είναι ή να γίνει τόσο επικίνδυνο όσο υποστηρίζεται στο βίντεο που ακολουθεί;

Και τι μπορεί να είναι αυτές οι ανακαλύψεις που γίνονται αλλά δεν παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό; Ποια μπορεί να είναι η σχέση όλων αυτών με τον κόσμο των Πνευμάτων, των Ανώτερων Όντων -όχι απαραίτητα με την γήινη έννοια των εξωγήινων;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

THEY Are Trying To Hide This.. What Is Really Happening! (2019-2020)

diadrastika.com