Πιέστε Εδώ για 5 Δευτερόλεπτα και Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας

[20/02/2019 - 10:47]

Πιέστε Εδώ για 5 Δευτερόλεπτα και Δείτε τι θα Συμβεί στο Σώμα σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι ανάμεσά μας, υποφέρουν από διάφορα πράγματα που κάνουν τη ζωή τους πολύ δύσκολη και, συνήθως, καταφεύγουν σε φάρμακα, τη στιγμή που, ενδεχομένως, έχουν τη λύση στα ακροδάχτυλά τους.

Η ένταση και το άγχος έχουν γίνει ένας βασικός άξονας στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Η συνεχής έκθεση στο στρες είναι επιβλαβής όταν πρόκειται για την υγεία σας, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να την ανακουφίσετε τόσο γρήγορα και όσο πιο συχνά μπορείτε.

Αντί να στραφείτε σε φάρμακα ή σε αρνητικές μεθόδους αντιμετώπισης συναισθημάτων, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το acupressure για να αισθανθείτε πιο ήρεμοι και χαλαροί.

Η Πιεσοθεραπεία είναι ένα είδος μασάζ, η αποτελεσματικότητα της οποίας επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες – αν και γενικότερα θεωρείτε μία ψευδοεπιστήμη από τους σκεπτικιστές. Από τη φύση της, είναι μια μορφή βελονισμού και αντανακλαστικής θεραπείας, αλλά δεν απαιτεί ειδικές ιατρικές γνώσεις.

Δοκιμάστε αυτές τις κινήσεις ρεφλεξολογίας

Εάν πάσχετε από άγχος, ο χειρισμός του σημείου πίεσης ανάμεσα στα φρύδια σας μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ πιο άνετα.

Ανάλογα σημεία υπάρχουν και εντοπίζονται στον καρπό του χεριού, κοντά στα δάχτυλα των ποδιών, στο πέλμα και αλλού.

Το καθένα ξεχωριστά, μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε το άγχος, την αϋπνία, την κατάθλιψη, τη ναυτία, την κούραση, ακόμα και τις κρίσεις πανικού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε τα σημεία που θα πρέπει να πιέσετε, ανάλογα με το τι σας ενδιαφέρει:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

No Stress, No Anxiety: Just Press Here for 5 Seconds

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ