Ποιο Μεγάλο Μυστικό Κρύβει ο Πλανήτης Άρης που Δεν Θέλουν να Ξέρεις;

Ποιο Μεγάλο Μυστικό Κρύβει ο Πλανήτης Άρης που Δεν Θέλουν να Ξέρεις;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρίσκεται μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Opportunity Rover, στην επιφάνεια του Άρη και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς μπορεί να είναι.

Είναι λαμπερό, σφαιρικό και μοιάζει μεταλλικό. Οι ειδικοί ουφολόγοι, ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ ή για μία βάση τύπου θόλου.

Οι σκεπτικιστές, από την πλευρά τους, δεν το βλέπουν έτσι και υποστηρίζουν ότι είναι απλά ένας βράχος που για κάποιο λόγο φαίνεται να αντανακλά το φως του Ήλιου. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς λένε ότι είναι ένα καλοσχεδιασμένο μοντάζ.

Από την άλλη, όμως, έχουν βρεθεί τόσα άλλα “αντικείμενα” τα οποία παραπέμπουν σε πολύ γνωστές μορφές ζωής, όπως τις ξέρουμε στην Γη, οπότε οι συνωμοσιογράφοι του είδους, ευθέως ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να είναι όλα αυτά παρειδωλίες. Κάτι μας κρύβουν, πρόκειται για μία τεράστια συγκάλυψη.

Αλλά για ποιο λόγο; Είναι κακό να παραδεχτούν – όπως ήδη έχουν κάνει με διάφορα μισόλογα – ότι κάποτε ο κόκκινο πλανήτης διέθετε ζωή και πολιτισμό, ο οποίος καταστράφηκε, έστω, πριν εκατομμύρια χρόνια;

Άρα, δεν είναι αυτό που τους απασχολεί, ότι δηλαδή υπήρξε εξωγήινος πολιτισμός στον Άρη, οπότε μάλλον φοβούνται ότι ακόμα κάτι ή κάποιοι υπάρχουν εκεί…

Βέβαια, μέσα από τις θεωρίες μπορείς να αμφισβητήσει κάποιος πολλά και, φυσικά, να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα…

Όπως και να έχει, δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα παράξενα που έχουν εντοπιστεί έως τώρα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

UFO Seen On Mars Near The Opportunity Rovers Landing Site + More. (UFO Mysteries)

https://youtu.be/_49MLqDByn4

diadrastika.com