Ποιος Δημιούργησε τον Άνθρωπο; Ένα Μεγάλο Μυστικό Αποκαλύπτεται

[11/02/2019 - 10:21]

Ποιος Δημιούργησε τον Άνθρωπο; Ένα Μεγάλο Μυστικό Αποκαλύπτεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιος έφτιαξε τον κόσμο που ζούμε; Ποιος Έφτιαξε τον άνθρωπο; Εμάς; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη για έναν πιστό οποιασδήποτε θρησκείας.

Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο. Αυτή είναι η σωστή απάντηση για κάποιο που έχει διδαχτεί σωστά την θρησκεία του. Ωστόσο και οι περισσότερες παραδοσιακές θρησκείες μιλούν για την δημιουργία του ανθρώπου από κάποιους θεούς. Μήπως εκεί, κάπου, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής;

Οι δημοφιλείς ερμηνείες της Βίβλου μας λένε ότι ο Θεός έκανε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και ομοίωσή του. Ωστόσο, ο Jordan Maxwell παρουσιάζει μεταφράσεις βιβλικών κειμένων που υποδηλώνουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πολλοί πιστεύουν.

Εκείνο, λοιπόν, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει, σύμφωνα με την δική του εκδοχή ερμηνείας, μέσα από τα ίδια τα εδάφια της Αγίας Γραφής, θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την ιστορία της ανθρωπότητας και να αποκαλύψει την αληθινή της θέση στο σύμπαν.

Αν σας αρέσουν οι εναλλακτικές θεωρίες για την δημιουργία του κόσμου και ειδικότερα των ανθρώπων, τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Is The Biggest Secret THEY Dont Want You To Know! (2019-2020)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ