Ποιος Δημιούργησε τον Άνθρωπο; Ένα Μεγάλο Μυστικό Αποκαλύπτεται

Ποιος Δημιούργησε τον Άνθρωπο; Ένα Μεγάλο Μυστικό Αποκαλύπτεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιος έφτιαξε τον κόσμο που ζούμε; Ποιος Έφτιαξε τον άνθρωπο; Εμάς; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη για έναν πιστό οποιασδήποτε θρησκείας.

Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο. Αυτή είναι η σωστή απάντηση για κάποιο που έχει διδαχτεί σωστά την θρησκεία του. Ωστόσο και οι περισσότερες παραδοσιακές θρησκείες μιλούν για την δημιουργία του ανθρώπου από κάποιους θεούς. Μήπως εκεί, κάπου, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής;

Οι δημοφιλείς ερμηνείες της Βίβλου μας λένε ότι ο Θεός έκανε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και ομοίωσή του. Ωστόσο, ο Jordan Maxwell παρουσιάζει μεταφράσεις βιβλικών κειμένων που υποδηλώνουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πολλοί πιστεύουν.

Εκείνο, λοιπόν, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει, σύμφωνα με την δική του εκδοχή ερμηνείας, μέσα από τα ίδια τα εδάφια της Αγίας Γραφής, θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την ιστορία της ανθρωπότητας και να αποκαλύψει την αληθινή της θέση στο σύμπαν.

Αν σας αρέσουν οι εναλλακτικές θεωρίες για την δημιουργία του κόσμου και ειδικότερα των ανθρώπων, τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

This Is The Biggest Secret THEY Dont Want You To Know! (2019-2020)

https://youtu.be/Z7oovIj1Yg4

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.