Συμβαίνουν στη ΒΑΣΗ DULCE και Ξεπερνούν Κάθε Φαντασία

Συμβαίνουν στη ΒΑΣΗ DULCE και Ξεπερνούν Κάθε Φαντασία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρίσκεται σχεδόν δύο μίλια κάτω από το Archuleta Mesa στην ινδική διαμονή Jicarilla Apache κοντά στο Dulce, στο Νέο Μεξικό.

Είναι μία από τις πιο μυστικές και απόρρητες εγκαταστάσεις του πλανήτη και, ίσως, η πιο προστατευμένη. Αυτά περιγράφουν οι συνωμοσιογράφοι, ενώ καμία επίσημη αρχή δεν παραδέχεται κάτι από όλα αυτά.

Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια οι φήμες και οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων έχουν ξεπεράσει τα σύνορα και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Μέσα στην αμφιλεγόμενη Βάση Dulce, υποστηρίζεται ότι θα βρούμε ένα από τα μεγαλύτερα “κομμάτια” του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, διαστημόπλοια του Στόλου Deep Space, μη ανθρώπινα είδη που εργάζονται σε συνεργασία με τον στρατό, καθώς και διάφορες αποστολές για την υπεράσπιση την ανθρωπότητας.

Ο Jo Ann μιλάει για τις γνώσεις του σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις μυστικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και μοιράζεται πληροφορίες για πολλά εξωγήινα είδη, τον μυστικό διαστημικό στόλο και, κυρίως, άγνωστες μάχες με εξωγήινους εντός και εκτός του κόσμου που ζούμε.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε για όλα αυτά, τα οποία, όπως διευκρινίσαμε από την αρχή, είναι υπό την αμφισβήτηση των σκεπτικιστών:

New Dulce Base Documentary 2019 What REALLY Happens Deep Underground is Astounding

https://youtu.be/yBfuyRimBB8

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.