Άγγελοι που μας Επισκέπτονται Έχουν Αναφερθεί σε Όλο τον Κόσμο! (video)

[12/03/2019 - 11:35]

Άγγελοι που μας Επισκέπτονται Έχουν Αναφερθεί σε Όλο τον Κόσμο!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι άγγελοι είναι ουράνια όντα που μας συνοδεύουν στο δρόμο της ζωής. Για να τους δεχτούμε και να τους κατανοήσουμε μερικές φορές παίρνουν ανθρωποειδείς μορφές ή το φως που αντιπροσωπεύει η θεότητα.

Αυτό παραδέχονται οι διάφορες θρησκείες, είτε μονοθεϊστικές είτε παραδοσιακές. Βέβαια, από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφοροι διαχωρισμοί, κατηγορίες, αξιώματα, κακόβουλοι και καλόβουλοι άγγελοι.

Και ενώ όλα αυτά, γίνονται αποδεκτά και παραδεκτά από τους πιστούς ή τους ανοιχτόμυαλους και τους ερευνητές, τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα όταν κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει αγγέλους, ότι έχουν νιώσει το άγγιγμά τους στον ώμο τους, ότι τους έσωσαν τη ζωή ή ότι τους έβγαλαν από μία πολύ δύσκολη κατάσταση υγείας.

Το πράγμα γίνεται ακόμα σοβαρότερο, όταν υπάρχουν και φωτογραφίες ή βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν πραγματικά, μυστήριες φιγούρες που μοιάζουν ανθρωπόμορφες με φτερά, που συνήθως είναι φωτεινές ή σκέτο φως.

Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι “βλέπουν” αγγέλους στους ουρανούς και, μάλιστα, το πιστοποιούν με φωτογραφίες, οι οποίες για τους σκεπτικιστές είναι απλές παρειδωλείες: σχηματισμοί από σύννεφα.

Τι μπορεί να συμβαίνει, όμως, όταν όλο και πιο πολύς κόσμος “βλέπει”, “νιώθει” ή φωτογραφίζει φιγούρες που μοιάζουν ή θυμίζουν αγγέλους;

Άραγε, θα μπορούσε να ισχύει εκείνο που υποστηρίζεται, ότι δηλαδή, αστρικές ψυχές κυκλώνουν την Γη έτοιμες να επέμβουν; πολλά μπορεί να υποθέσει κάποιος, αλλά γεγονός παραμένει ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι βλέπουν αγγέλους.

Μήπως τελικά, κάποιες από αυτές τις μαρτυρίες που έχουν ακουστεί ή καταγραφεί είναι αληθινές;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Angels Sightings That Have Been Reported Worldwide!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ