Εκτός από Ανθρώπινες Αποικίες στον Άρη Υπάρχουν και Ερπετοειδών. Αποκαλύπτει ο RANDY CRAMER

Εκτός από Ανθρώπινες Αποικίες στον Άρη Υπάρχουν και Ερπετοειδών. Αποκαλύπτει ο RANDY CRAMER

Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ RANDY CRAMER

Το 2006, ένας άντρας που ονομάζεται “Captain Kaye” (γνωστός και ως Randy Cramer), δήλωσε ότι είναι μέλος της “Mars Defense Force” των Ηνωμένων Πολιτειών, που αποτελεί μέρος του Αμερικανικού Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος που δημιουργήθηκε για την προστασία των πέντε αποικιών της Γης στον πλανήτη Άρη…

• Ο Cramer συμπεριλήφθηκε κρυφά στην ηλικία των 3 ή 4 ετών, σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται “Project Manequin”, το οποίο σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες, που θα ήταν ισχυρότεροι, πιο αποτελεσματικοί και πιο υπάκουοι δολοφόνοι στο πεδίο της μάχης. Τα παιδιά θεωρήθηκαν πιο εύπλαστα και φυσικά πιο προσαρμόσιμα.

Ως παιδί που θα συμμετείχε στο πρόγραμμα, κυβερνητικοί πράκτορες θα έπαιρναν τον Cramer μακριά από το σπίτι του στη μέση της νύχτας. Τον οδήγησαν σε μια μυστική βάση εκτός του πλανήτη, όπου θα εκπαιδευόταν για εβδομάδες ή μήνες. Αργότερα, ο Cramer μαζί με 300 άλλους στρατολογημένους νεαρούς, θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού, που ονομάζεται “Project Moon Shadow”.

• Η εκπαίδευση του Cramer ολοκληρώθηκε το 1987, στην ηλικία των 17 ετών και τοποθετήθηκε στην “Άμυνα του Άρη”, ένα κοινό πρόγραμμα που διεξάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ρωσία και την Κίνα από την δεκαετία του ’60, οι οποίες συνεργάζονται κρυφά, για να λειτουργούν οι πολυάριθμες βάσεις προσωπικού στον Άρη. Ο Κράμερ λέει ότι έζησε σε δύο βάσεις στον Άρη, οι οποίες ονομάζονται “Πρωτεύων Κριός” και “Προωθούμενος Σταθμός Zebra”. Ήταν έκπληκτος, γιατί ο αέρας του Άρη ήταν αναπνεύσιμος. Ο Ήλιος ήταν πιο θαμπός, αλλά ακόμα ζεστός και φωτεινός.

• Ο Cramer ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι δεν ήταν μόνοι στον πλανήτη. Υπήρχαν υπόγειες αποικίες Insectoids (Εντομοειδών) και Reptoids (Ερπετοειδών). Η Αμυντική Δύναμη του Άρη περιστασιακά αψιμαχίες με τα δύο αυτά είδη. Τελικά οι τρεις αυτές φυλές θα γίνουν σύμμαχοι, αγωνιζόμενοι σε μια σειρά άγριων μαχών για να απομακρύνουν έναν στρατό από κακούς Δράκους (Draconian Reptilians). Ο Cramer συμμετείχε σε μερικές από αυτές τις μάχες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άρη, ο Cramer ολοκλήρωσε επίσης και την πτητική του εκπαίδευση.

• Στο τέλος της 17ετούς αποστολής του στον Άρη, ο Cramer μεταφέρθηκε σε βάση στη Σελήνη, ηλικιωμένος πια. Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ παρέστη στην τελετή που έγινε στη βάση με την ευκαιρία της “αποχώρησής” του από το πρόγραμμα. Πίσω στη Γη, θα έπαιρνε χρόνια στον Cramer για να ξανακερδίσει τις χαμένες μνήμες του που είτε είχαν διαταραχθεί από τη διαδικασία του ταξιδιού του στον χρόνο, είτε που σκόπιμα τις διέγραψαν από την μνήμη του..

Αργότερα άναψε το πράσινο φως για τον Cramer, για να επανέλθει στην κοινωνία με όλα όσα είχε βιώσει στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Πολλά άλλα άτομα επίσης ισχυρίζονται ότι ήταν μέλη της “Άμυνας του Άρη”, έχοντας τις δικές τους ιστορίες. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει ακούσει τις ιστορίες τους για στρατιωτικές βάσεις στον Άρη και τις πιστεύουν..

exonews.org και Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.