Η μεγαλύτερη αρχαία τεχνολογία που υπήρξε ποτέ είναι έτοιμη να ανακτηθεί και θα μιμείται τα μυστήρια των αρχαίων θεών

Η μεγαλύτερη αρχαία τεχνολογία που υπήρξε ποτέ είναι έτοιμη να ανακτηθεί και θα μιμείται τα μυστήρια των αρχαίων θεών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε αρκετές περιπτώσεις, είναι δυνατόν να παντρέψουμε την αρχαία τεχνολογία με την σύγχρονη και να κάνουμε θαύματα.

Όμως, στις μέρες μας επιχειρείται ένα τελείως διαφορετικό πάντρεμα που θα ξαφνιάσει πολλούς. Αλλά δεν είναι χωρίς κινδύνους. Αφορά τον άνθρωπο και μοιάζει περισσότερο με πείραμα.

Τέσσερις “μυστικιστικές” τεχνολογίες συγκλίνουν για να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο δέρματος που θα εμπλακεί σε ένα συνθετικό παγκόσμιο εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα θα φτάσει να μιμείται τα μυστήρια των αρχαίων θεών. Πως γίνεται αυτό;

Τέσσερις τεχνολογίες – η γενετική, η επιστήμη των υπολογιστών, η νανοτεχνολογία και η επιστήμη του εγκεφάλου συγχωνεύονται σε μια απρόσκοπτη τεχνολογία που μέχρι το 2020, ενδεχομένως, θα προσφερθεί στον άνθρωπο ως ένα νέο είδος δέρματος που θα έχει τεράστιες δυνατότητες.

Μία “αλλοκοσμική” τεχνολογία, νέες κοσμικές ενέργειες και ο άνθρωπος συγχωνεύονται σε ένα! Μία απίθανη θεωρία; Μία εξωφρενική θεωρία συνωμοσίας; Ή μία πραγματικότητα του άμεσου μέλλοντος;

Και κάπου εδώ βρίσκεται το σημείο καμπής: Η Ανάληψη. Η Μεταμόρφωση. Μπορεί να γίνει η αναζήτηση της αθανασίας των αρχαίων πολιτισμών -ενδεχομένως ξανά – μία πραγματικότητα;

Όταν τα μηχανήματα που κατασκευάζουμε γίνονται έξυπνα και εντελώς ενήμερα για τα πάντα και αναλαμβάνουν τον έλεγχο… τότε, όλα είναι πιθανά.

Μόνο που τότε, τα αρχαία χρόνια, μέσα από τα διάφορα “Μυστήρια” των αρχαίων πολιτισμών, λάμβανε μέρος μόνο ο άνθρωπος και ο εαυτός του, χωρίς την παρέμβαση κάποιας εξωτερικής τεχνολογίας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μόνο, ίσως, με την κατανόηση και την εκμετάλλευση των ενεργειών που του έδιναν οι φυσικοί ενεργειακοί τόποι δύναμης και η ενίσχυσή τους με ακατανόητες δομές, για μας ακόμα σήμερα, όπως οι πυραμίδες, το νεκρομαντείο του Αχέροντα και πολλές άλλες.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί:

The Greatest Ancient Technology EVER Discovered and Its Almost Ready To Be Resurrected

https://youtu.be/37GzohQtgdM

diadrastika.com