8 Τρόποι να Αξιοποιήσετε την Ισχυρή Ενέργεια της Πανσελήνου ΥΠΕΡ ΣΑΣ

[19/03/2019 - 09:49]

8 Τρόποι να Αξιοποιήσετε την Ισχυρή Ενέργεια της Πανσελήνου ΥΠΕΡ ΣΑΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργεια της πανσελήνου τότε μπορείτε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η περίοδος της πανσελήνου δεν είναι μία μέρα σαν όλες τις άλλες, Έχει και περιέχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Κατά συνέπεια, η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι προσεγμένη.

Όπως αναφέρει το consciousreminder.com, όλα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στο μυαλό και το σώμα σας θα ενταθούν κατά τη διάρκεια μίας πανσέληνου.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και να χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργεια της σελήνης για πάντα.

1. Να είστε σαφείς με την πρόθεσή σας, όταν επιθυμείτε να σας συμβεί κάτι, κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας.

2. Κάνετε το καλύτερό σας για να προσπαθήσετε να στείλετε καλή ενέργεια σε εκείνους που την χρειάζονται. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω σκέψης όταν αισθάνεστε ότι σε θετική φάση.

3. Ο διαλογισμός, είτε τον κάνετε μόνος, είτε με παρέα, θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ήρεμοι.

4. Γίνετε δημιουργικοί και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

5. Προσπαθήστε να διατηρήσετε θετικές σκέψεις, καθώς αυτές θα πολλαπλασιαστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για το επόμενο διάστημα.

6. Αποφύγετε να συζητάτε οτιδήποτε που θα μπορούσε να χαλάσει την ηρεμία σας. Αποφύγετε λογομαχίες και τσακωμούς.

7. Αγνοήστε οτιδήποτε μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Ζήστε αυτές τις ώρες σαν να μην υπάρχει τίποτα αρνητικό και τοξικό γύρω σας. Η διατήρηση της θετικότητας σας είναι σημαντική.

8. Μην αφήνετε αυτή την ενέργεια να “αναλάβει” την ύπαρξή σας. Πρέπει εσείς να την ελέγχετε και όχι εκείνη εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πως η Μαγεία της Πανσελήνου Πραγματοποιεί τις Επιθυμίες σας

Να είστε προσεκτικοί με αυτήν την ενέργεια της πανσελήνου, αλλά μην γίνετε νευρικοί σε σημείο που να σας επηρεάσει αρνητικά. Η ενέργεια που έχουμε από την πανσέληνο είναι καταπληκτική και μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ