Αυτό που Κάνει το Φεγγάρι ΔΕΝ έχει Ξαναγίνει!!!

Αυτό που Κάνει το Φεγγάρι ΔΕΝ έχει Ξαναγίνει!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 6 και 7 Μαρτίου, η Σελήνη “κινήθηκε” ανάμεσα στο Solar Dynamics Observatory (SDO) της NASA και τον Ήλιο, ένα φαινόμενο που ονομάζεται σεληνιακή διέλευση.

Καθώς συνέβη αυτό, το SDO παρατήρησε μια έκλειψη του ήλιου – ένα περίεργο είδος έκλειψης που μπορεί κάποιος να δει μόνο εφόσον βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη. Ο μαύρος δίσκος της Νέας Σελήνης πέρασε μπροστά από τον ήλιο, ανέτρεψε την πορεία και το έκανε ξανά!

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, η οποία διήρκεσε λίγο περισσότερο από 4 ώρες, καλύφθηκε το 82% του ήλιου. Από τεχνική άποψη, αυτό καθιστά μια δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη, όχι συνολική. Στο μέγιστο, ένας δακτύλιος ή “δακτύλιος φωτιάς” περιβάλλει εντελώς τη Σελήνη.

Παρατηρήστε στο βίντεο που είναι παρακάτω, πως καθώς η Σελήνη “πηγαίνει προς τα πάνω” ελαφρά έρχεται προς τα δεξιά και “ξανακατεβαίνει”.

Σύμφωνα με το spaceweather, όπως μας μεταφέρει το ufosightingshotspot, η περίεργη “διπλή” κίνηση της Σελήνης στον ήλιο είναι αποτέλεσμα τροχιακής μηχανικής.

Τόσο η SDO όσο και η Σελήνη περιστρέφονται γύρω από τη Γη, αλλά με διαφορετικές ταχύτητες. Η ταχύτητα του SDO, περίπου 3 km / s, είναι ταχύτερη από την ταχύτητα του φεγγαριού που είναι περίπου 1 km / s. Έτσι, το SDO ξεπερνάει τη Σελήνη πρώτα σε μια κατεύθυνση, μετά σε άλλη, κατά τη διάρκεια της μακράς έκλειψης.

Ωστόσο, αρκετοί από τους συνωμοσιογράφους που δεν έχουν τέτοιες βασικές γνώσεις, υποστήριξαν ότι αυτή η “τροχιακή μηχανική” αποτελεί μέρος διορθώσεων στην τροχιά της, την οποία έκανε η ίδια η Σελήνη, δηλαδή, ουσιαστικά αυτοί που την διοικούν και βρίσκονται στο εσωτερικό της, αφού υποστηρίζεται ότι είναι μία τεχνητή κατασκευή η οποία έχει έρθει από αλλού…

Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/tMQkV-yMflU

diadrastika.com