Δυνάμεις του Φωτός Εισβάλουν στο Ηλιακό μας Σύστημα

Δυνάμεις του Φωτός Εισβάλουν στο Ηλιακό μας Σύστημα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Καιρό τώρα, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι Ανώτερες Δυνάμεις, Δυνάμεις του Φωτός, ετοιμάζονται να επέμβουν προς αναβάθμιση του ανθρώπου.

Οι ισχυρισμοί αυτοί προέρχονται από διάφορους επαφικούς, οι οποίοι με διάφορους τρόπους επικοινωνούν τηλεπαθητικά ή με άλλους τρόπους, με οντότητες από άλλους κόσμους και λαμβάνουν “μηνύματα” τα οποία αναφέρονται σε μία επέμβαση από μέρους τους.

Ο σκοπός τους είναι να πολεμήσουν αντίπαλες δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να υποβαθμίσουν την ανθρωπότητα, σε διάφορους τομείς, τόσο νοητικά όσο και στο DNA μας.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο καιρός αυτός έφτασε ή πως είναι πάρα πολύ κοντά, καθώς αυτές οι δυνάμεις κατέρχονται και “εισβάλουν” στον κόσμο μας από παντού.

Ενδεχομένως, το βίντεο που ακολουθεί, να είναι η απόδειξη αφού σε εικόνες που προέρχονται από παρατηρητήρια του Ήλιου, έχουν καταγραφεί δέσμες φωτός που έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις.

Άραγε, θα μπορούσαν αυτοί οι πυλώνες φωτός που κατακλύζουν το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, να είναι αυτές οι οντότητες ή κάτι που “τρέχει” για να φέρει σε πέρας μία ανώτερη αποστολή;

Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Anomaly! Something huge has flown in our solar system! UFO – Cigars – March 18, 2019

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com