31.487 Επιστήμονες Αποκαλύπτουν το Μεγάλο Ψέμα που Στρέφεται Κατά της Ανθρωπότητας και του Πλανήτη;

[09/03/2019 - 11:08]

31.487 Επιστήμονες Αποκαλύπτουν το Μεγάλο Ψέμα που Στρέφεται Κατά της Ανθρωπότητας και του Πλανήτη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πάνω από 31.000 επιστήμονες έχουν ενωθεί, από καιρό τώρα, ενάντια στην πολιτική ατζέντα που διαστρέφει την πραγματικότητα, σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία στρέφονται κατά της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Υποστηρίζεται πως αυτή η μεγάλη πλειοψηφία εναντιώνεται κατά της λεγόμενης «υπερθέρμανσης του πλανήτη». Διακεκριμένοι επιστήμονες ρίχνουν φως στην ατζέντα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία περιλαμβάνει τη βιομηχανική διανομή ενέργειας, τον κεντρικό οικονομικό σχεδιασμό και τα παγκόσμια φορολογικά συστήματα, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Μιλούν και αναφέρονται ενάντια στη φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και για το πως οι παγκόσμιες συμφωνίες για τον περιορισμό των αερίων του θερμοκηπίου είναι καταστροφικές για όλη τη ζωή των φυτών και των ζώων στον πλανήτη.

Η αναφορά τους αυτή, περιλαμβάνει σημαντική επιστημονική έρευνα και υποστηρίζεται από διάφορους επιστήμονες με ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης, όπως ισχυρίζονται.

Ένα απλό παράδειγμα, είναι πως η αναφορά και η συνοδευτική της έρευνα διαλύουν το μύθο ότι τα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα θα προκαλέσουν καταστροφική θέρμανση της ατμόσφαιρας της Γης και διαταραχή του κλίματος. Τα στοιχεία είναι πραγματικά υπέρ των αερίων του θερμοκηπίου, τα οποία είναι ευεργετικά για τα φυτικά και ζωικά περιβάλλοντα στη Γη.

Σύμφωνα, όμως, με το snopes.com, τόσο η αναφορά που δημιουργήθηκε από άτομα και ομάδες με πολιτικά κίνητρα, όσο και ο τρόπος διεξαγωγής της, διανεμήθηκαν με παραπλανητικές τακτικές, ενώ παρουσιάζονται σχεδόν χωρίς την αυθεντικότητα των υπογραφών και των διπλωμάτων των επιστημόνων, με πολλές ανακρίβειες ως προς τα νούμερα και τις μετρήσεις.

Με απλούστερα λόγια, η αναφορά η οποία είναι γνωστή και ως «Oregon Petition» έχει φοβερές και παραπλανητικές ανακρίβειες, με άλλα σκοτεινά κίνητρα να κρύβονται πίσω τους.

Δείτε και μερικά σχετικά βιντεάκια – και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Global Warming; 31,487 Scientists say NO to Alarm

MIT Climatologist Richard Lindzen on the Politics of Global Warming

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ