Τεράστιες Πόρτες έχουν Ανακαλυφθεί Θαμμένες στην Ανταρκτική;

[29/03/2019 - 12:29]

Τεράστιες Πόρτες έχουν Ανακαλυφθεί Θαμμένες στην Ανταρκτική;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Linda Moulton Howe είναι γνωστή στο χώρο αυτών των περίεργων εναλλακτικών ειδήσεων. Αυτή τη φορά, έρχεται με μία ακόμα συναρπαστική ιστορία που πολύ εύκολα ο κάθε σκεπτικιστής μπορεί να την τοποθετήσει στην σφαίρα της φαντασίας, ή των θεωριών συνωμοσίας.

Μας λέει, λοιπόν, ότι κάτω από την Ανταρκτική έχουν βρεθεί μεγάλες πόρτες πάχους έως 18 πόδια, περίπου πεντέμιση μέτρα, κατασκευασμένες από σκληρό βασάλτη. Αν και ζυγίζουν πολλούς τόνους, μπορούν να ανοίξουν με το άγγιγμα ενός δακτύλου.

Στο πίσω μέρος αυτών των θυρών υπάρχει το σύμβολο του μαύρου ήλιου. Το εσωτερικό του θαλάμου όπου οδηγούν βρίσκεται σε θερμοκρασία 68-72 βαθμών Φαρενάιτ, δηλαδή περίπου 20-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ φωτίζεται, επίσης, από μία πηγή πράσινου ασβέστη που προβάλλεται από την οροφή και το πάτωμα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, δεν υπάρχει κάποιο είδος εξοπλισμού θέρμανσης ή φωτισμού, γεγονός που αυξάνει το μυστήριο σε αυτή την παράδοξη κατασκευή.

Μόνο ένα τμήμα της δομής έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τις ερευνητικές ομάδες, με τα υπόλοιπα να είναι δύσκολο ακόμα να τα πλησιάσουν καθώς είναι θαμμένα ακόμα πιο κάτω από τον πάγο ενώ φαίνεται να εκτείνονται πολύ πιο βαθιά.

Άραγε, μπορεί όλο αυτό να έχει κάποια ουσιαστική υπόσταση; Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New Linda Moulton Howe Something HUGE Has Been Discovered in Antarctica

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ