Τεράστιες Πόρτες έχουν Ανακαλυφθεί Θαμμένες στην Ανταρκτική;

Τεράστιες Πόρτες έχουν Ανακαλυφθεί Θαμμένες στην Ανταρκτική;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Linda Moulton Howe είναι γνωστή στο χώρο αυτών των περίεργων εναλλακτικών ειδήσεων. Αυτή τη φορά, έρχεται με μία ακόμα συναρπαστική ιστορία που πολύ εύκολα ο κάθε σκεπτικιστής μπορεί να την τοποθετήσει στην σφαίρα της φαντασίας, ή των θεωριών συνωμοσίας.

Μας λέει, λοιπόν, ότι κάτω από την Ανταρκτική έχουν βρεθεί μεγάλες πόρτες πάχους έως 18 πόδια, περίπου πεντέμιση μέτρα, κατασκευασμένες από σκληρό βασάλτη. Αν και ζυγίζουν πολλούς τόνους, μπορούν να ανοίξουν με το άγγιγμα ενός δακτύλου.

Στο πίσω μέρος αυτών των θυρών υπάρχει το σύμβολο του μαύρου ήλιου. Το εσωτερικό του θαλάμου όπου οδηγούν βρίσκεται σε θερμοκρασία 68-72 βαθμών Φαρενάιτ, δηλαδή περίπου 20-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ φωτίζεται, επίσης, από μία πηγή πράσινου ασβέστη που προβάλλεται από την οροφή και το πάτωμα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, δεν υπάρχει κάποιο είδος εξοπλισμού θέρμανσης ή φωτισμού, γεγονός που αυξάνει το μυστήριο σε αυτή την παράδοξη κατασκευή.

Μόνο ένα τμήμα της δομής έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τις ερευνητικές ομάδες, με τα υπόλοιπα να είναι δύσκολο ακόμα να τα πλησιάσουν καθώς είναι θαμμένα ακόμα πιο κάτω από τον πάγο ενώ φαίνεται να εκτείνονται πολύ πιο βαθιά.

Άραγε, μπορεί όλο αυτό να έχει κάποια ουσιαστική υπόσταση; Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

New Linda Moulton Howe Something HUGE Has Been Discovered in Antarctica

https://youtu.be/YFQpoR3XElw

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.