Κεφαλή Αρχαιοελληνικού Αγάλματος Εντοπίστηκε στον Άρη

Κεφαλή Αρχαιοελληνικού Αγάλματος Εντοπίστηκε στον Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο που φωτογραφήθηκε από το Curiosity Rover και προκαλεί το ενδιαφέρον καθώς ένα ξένο κανάλι ισχυρίζεται ότι δείχνει ένα κεφάλι φιλοτεχνημένο με αρχαιοελληνική τεχνοτροπία.

Σύμφωνα με το paranormalcrucible.com, αυτό το τεχνούργημα θα μπορούσε να είναι το κεφάλι από ένα πολύ μεγαλύτερο άγαλμα, το οποίο μπορεί να είναι κομματιασμένο και σκορπισμένο κάπου εκεί τριγύρω. Έψαξε για τα υπολείμματα αλλά δεν μπόρεσε να εντοπίσει κάτι σχετικό.

Το αντικείμενο έχει σαφώς εμφανείς ιδιότητες ενός προσώπου, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με σημειωμένα τα σημεία ενδιαφέροντος, όπως μάτια, μύτη, στόμα κλπ.

Είναι επίσης σαφές ότι το αντικείμενο είναι κατασκευασμένο από πέτρα, επομένως κάποιος πρέπει να το είχε χαράξει, αλλά ποιος.

Το αντικείμενο είναι πολύ παρόμοιο σε σχέση με τα αρχαία ελληνικά αγάλματα που βλέπουμε εδώ στη Γη και πολλά από αυτά τα είδη λειψάνων, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών, ρωμαϊκών και αιγυπτιακών αντικειμένων που έχουν βρεθεί κατά το παρελθόν από διάφορους ανεξάρτητους ερευνητές της επιφάνειας του Άρη.

Διαβάστε επίσης: ΚΕΦΑΛΗ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;

Αυτό είναι ένα ακόμα εξαιρετικό παράδειγμα που αποδεικνύει ότι ο Πλανήτης Άρης είχε πράγματι ζωή στο παρελθόν και ότι ο πολιτισμός ήταν πολύ παρόμοιος με τον δικό μας, ή πρόκειται για μία παρειδωλία;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ancient Greek Head Found On Mars?

diadrastika.com