Το «Μάτι της Ανταρκτικής». Επιτέλους Εκπληκτικά Ευρήματα Έρχονται στο Φως Καθώς Λιώνουν οι Πάγοι

[02/03/2019 - 14:28]

Το «Μάτι της Ανταρκτικής». Επιτέλους Εκπληκτικά Ευρήματα Έρχονται στο Φως Καθώς Λιώνουν οι Πάγοι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Επιτέλους, έρχεται ο καιρός που μαθαίνουμε σιγά-σιγά ποιο μυστήριο κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική καθώς οι πάγοι λιώνουν και έρχονται στην ορατή επιφάνεια πράγματα που συγκλονίζουν.

Πραγματικά θα τα χάσετε με όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής καθώς οι πάγοι λιώνουν. Ευρήματα που παραπέμπουν άμεσα σε αρχαία πλοία, πόλεις, μυστηριώδεις δομές, ενδεχομένως αρχαία διαστημόπλοια που έπεσαν και, ανάμεσα σε όλα κάτι που θυμίζει έντονα “μάτι”.

Μπορεί να είναι όλα αυτά, τυχαίες συμπτώσεις, παρειδωλίες, γεωλογικοί σχηματισμοί που, όμως, όλα φέρνουν στο μυαλό μας, αρχαίους πολιτισμούς που κάποτε ζούσαν ή… πετούσαν πάνω αυτή την, στην εποχή μας, παγωμένη ήπειρο;

Παρακολουθήστε με απόλυτη προσοχή το παρακάτω βίντεο και σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε άφωνοι!!!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

“Eye of Antarctica” – More RARE observations become visible as ice melts! (1080p)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ