Η 70.000 ετών ιστορία των ερπετοειδών στη Γη

Η 70.000 ετών ιστορία των ερπετοειδών στη Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ιστορία των ερπετοειδών είναι μία αρκετά αμφιλεγόμενη θεωρία την οποία, όμως, αρκετοί υποστηρίζουν με σθένος.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που κάνουν τέτοιες θεωρίες πολύ συναρπαστικές αλλά, ωστόσο, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες του είδους, λείπουν τα δεδομένα εκείνα που θα μπορούσαν να τις τοποθετούν στην σφαίρα μίας πιθανή πραγματικότητας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι ενδείξεις εκείνες που θεωρητικά “πιστοποιούν” ίχνη τα οποία υποτίθεται ότι φτάνουν μέχρι το 197.000 π.Χ., στην Αφρική.

Με κάποιο τρόπο, όλα αυτά συνδέονται με την αναζήτηση χρυσού και την αξιοποίηση πολλών ή μίας Πύλης, προς και από κάπου αλλού.

Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι όλα αυτά είναι εντελώς “τρελά”, αλλά σύμφωνα με τον Barry Fitzgerald, στο βίντεο που ακολουθεί, θα μπορούσε να υπάρχει μία σύνδεση. Μένει σε εσάς να αποφασίσετε…

The Secret 70,000 Year Old History of the Reptilians on Earth

https://youtu.be/R29ZDQaVS98

Ερπετοειδή Επανέρχονται την Δεκαετία του 50;

Υποστηρίζεται ότι ο «σταθμός» από τον οποίο ενεργούν οι ερπετοειδείς είναι το κατώτερο επίπεδο της τέταρτης διάστασης, το πλησιέστερο στον φυσικό κόσμο.

Κάποιοι γνωρίζουν αυτή την διάσταση ως κατώτερη αστρική: τον θρυλικό κόσμο των δαιμόνων και των κακόβουλων οντοτήτων που φτάνουν πίσω στην αρχαιότητα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν, αρκετά πειστικά, πως οι άυλοι ερπετοειδείς μπόρεσαν να περάσουν στην διάστασή μας –οπότε και υλοποιήθηκαν-ενσαρκώθηκαν– μέσα από τις τρύπες ή πύλες του χωροχρόνου που δημιούργησαν οι πυρηνικές δοκιμές και εκρήξεις οι οποίες ξεκίνησαν στις ερήμους του Νέου Μεξικού, στις αρχές της δεκαετίας του 1940.

Αν αυτές οι πληροφορίες, προερχόμενες από τον David Icke, αληθεύουν και πράγματι μία πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να γίνει μία «πύλη», τότε φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάτι ανάλογο γινόταν έξω από την Γη, ειδικότερα στο μαγνητικό της πεδίο.

Κι όμως, αυτό συνέβη:

Στις 26 Ιουλίου του 1958 εκτοξεύθηκε ο Explorer-4, ο τρίτος δορυφόρος στην ιστορία των Η.Π.Α., ο οποίος θα επόπετευε ένα πείραμα που βασιζόταν σε μία θεωρία του Έλληνα πυρηνικού φυσικού Νικόλαου Χριστόφιλου την «Αρχή της Ισχυρής Εστίασης». Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

diadrastika.com