Μυστικοί Πολιτισμοί που Αποσύρθηκαν μέσω Προηγμένης Τεχνολογίας. Οι David Wilcock και Corey Goode Αποκαλύπτουν

[15/03/2019 - 09:37]

Μυστικοί Πολιτισμοί που Αποσύρθηκαν μέσω Προηγμένης Τεχνολογίας. Οι David Wilcock και Corey Goode Αποκαλύπτουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία συναρπαστική ιστορία μας ξετυλίγουν οι David Wilcock και Corey Goode, από αυτές που μας αρέσουν, για τους αρχαίους πολιτισμούς.

Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές για να τις αγνοήσουμε και όλες υποδηλώνουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπήρξαν πολιτισμοί με τρόπους που ξεπερνούν την σημερινή μας πραγματικότητα.

Ο David Wilcock λέει ότι κάποιοι πολύ αρχαίοι πολιτισμοί είχαν ήδη αναπτύξει μια πολύ βασική υποδομή, στην Ανταρκτική, στη Σελήνη και στον Άρη. Είχαν διαστημόπλοια που θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα και είχαν πολλές συμμαχίες που υποστήριζαν το έργο τους.

Ο Corey Goode υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τον ναύαρχο Byrd με ένα σημαντικό στρατιωτικό σώμα στη νότια ήπειρο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Highjump για να ασχοληθεί με τις γερμανικές βάσεις εκεί.

Η προσπάθεια ήταν μια μεγάλη αποτυχία, καθώς ο Byrd αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση από ένα πολύ προηγμένο σκάφος.

Ο Ντέιβιντ αναφέρει ότι αυτές οι αρχαίες πόλεις στην Ανταρκτική πιθανότατα χτίστηκαν σε μια εποχή που η ήπειρος δεν καλυπτόταν από παγετώνες. Πριν από 12.000 χρόνια, οι συνθήκες ήταν σωστές για την κατασκευή τους.

Συνεχίζει υποδεικνύοντας ότι υπήρξαν μετατοπίσεις στο παρελθόν της Γης και αυτές θα μπορούσαν να έχουν αναπροσανατολίσει τις «θέσεις» της, όπως τις ξέρουμε. Για παράδειγμα, η Γη θα μπορούσε να είναι ανάποδα.

Εάν και εφόσον η Γη ήταν διαφορετική, τόσο ως προς τον προσανατολισμό της όσο και ως προς τις μετατοπίσεις των ηπείρων, τότε, ενδεχομένως η Ανταρκτική να ήταν πιο κοντά στον ισημερινό κατά το παρελθόν. Θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι πιθανό ότι ο πολιτισμός στην Ανταρκτική να ήταν ο θρύλος της Ατλαντίδας.

Τι απέγινε αυτός και οι όμοιοί τους πολιτισμοί; Ίσως, εγκατέλειψαν τη Γη, λίγο πριν τον Μεγάλο Κατακλυσμό, αφού επιβιβάστηκαν στα προηγμένης τεχνολογίας ιπτάμενα οχήματά τους.

Διαβάστε επίσης:

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ισχυρισμούς των David Wilcock και Corey Goode:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Secret Breakaway Civilizations Using Advanced Technology David Wilcock and Corey Goode

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ