Το Μυστηριώδες Θαλάσσιο Ερπετοειδές που Εμφανίστηκε στη Νορβηγία

Το Μυστηριώδες Θαλάσσιο Ερπετοειδές που Εμφανίστηκε στη Νορβηγία

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος πολλά μυστήρια ενώ παράλληλα το μυαλό μας παίζει κάποια παιχνίδια. Ποια εξήγηση μπορεί να δοθεί σε κάποια δεδομένα, είναι δύσκολο να πει κανείς. Αλλά, ας δούμε τι συνέβη. -d-

Τον Νοέμβριο του 1938, ένας Νορβηγός ψαράς ισχυριζόταν ότι είχε δει στις βόρειες ακτές της πόλης Stavenger της Νορβηγίας ένα τεράστιο θαλάσσιο τέρας, που έμοιαζε με τεράστιο ερπετό.

Μάλιστα, στο σημείο όπου υποστήριζε ότι είχε εκείνη την αλλόκοτη και τρομακτική συνάντηση με το τέρας των ωκεανών, εκείνον τον καιρό είχαν παρατηρηθεί από πολλούς αλιείς παράξενες και ισχυρότατες δίνες, οι οποίες παρέμεναν ανεξήγητες, καθώς στην περιοχή αυτή δεν υπήρχαν θαλάσσια ρεύματα.

Ο Νορβηγός ψαράς είδε ολοκάθαρα, όπως έλεγε, να προβάλλει από την επιφάνεια των υδάτων, σε μικρή απόσταση από τη βάρκα του, μια φοβερή κεφαλή ερπετού και ακολούθως, αναφάνηκε και το υπόλοιπο σώμα του, που έμοιαζε με πελώριο φίδι.

Το θαλάσσιο αυτό τέρας, μήκους τουλάχιστον είκοσι μέτρων, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και ευελιξία πολύ κοντά στην πλώρη του αλιευτικού του σκάφους κι έτσι, μπόρεσε να παρατηρήσει πως το σώμα του ήταν καλυμμένο με φολίδες, όπως ακριβώς και των φιδιών.

Από τις περιγραφές του κατάπληκτου Νορβηγού ψαρά, οι επιστήμονες εξήγαν το συμπέρασμα ότι επρόκειτο περί κάποιας μυστηριώδους θαλάσσιας σαύρας, γιγαντιαίων διαστάσεων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 14/11/1938
strangepress.gr

loading...