Η NASA ίσως Έχει Κάνει τη Μεγαλύτερη Ανακάλυψη Ever στον Κόκκινο Πλανήτη

[26/03/2019 - 15:44]

Η NASA ίσως Έχει Κάνει τη Μεγαλύτερη Ανακάλυψη Ever στον Κόκκινο Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι πολύ ενδιαφέρον φαίνεται να εντοπίστηκε στον πλανήτη Άρη το οποίο τράβηξε την προσοχή των επιστημόνων, επειδή ίσως, έχει κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψε που έγινε ποτέ στα χρονικά!

Σύμφωνα με την express.co.uk, έχουν φωτογραφηθεί από τα rover Opportunity και το Curiosity περίεργα ίχνη από κάτι που δεν κατανοούν, αλλά το παράδοξο βρίσκεται αλλού.

“Στην πραγματικότητα, δεκαπέντε δείγματα φωτογραφήθηκαν από τη NASA και εξελίχθηκαν από το έδαφος σε μόλις τρεις ημέρες”, λέει η Δρ Regina Dass, από το Τμήμα Μικροβιολογίας του School of Life Sciences της Ινδίας.

Η NASA Δεν Μπορεί να Εξηγήσει τι Είναι Αυτά στον Άρη. Ίσως Έχει Κάνει τη Μεγαλύτερη Ανακάλυψη Ever

Αυτό που φαίνεται να είναι τα «μανιτάρια του Άρη», σύμφωνα με απλά λόγια, υποδηλώνουν ότι δείχνουν να μεγαλώνουν, να αναπτύσσονται και να αναδύονται από κάτω, από την κόκκινη άμμο του Άρη.

Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφωνίες σχετικά με το γίνεται εκεί πάνω – και επειδή τα αποδεικτικά στοιχεία είναι τόσο αμφιλεγόμενα, το περιοδικό Journal of Astrobiology and Space Science Reviews υπέβαλε το ζήτημα σε εκτεταμένη αξιολόγηση από έξι ανεξάρτητους επιστήμονες και οκτώ ανώτερους συντάκτες.

Και ενώ τρεις από αυτούς απέρριψαν τα αποδεικτικά στοιχεία, οι υπόλοιποι ζήτησαν να δημοσιευτούν τα ευρήματα μετά από ορισμένες αναθεωρήσεις.

Το θέμα είναι τεράστιο και αρκετά αμφιλεγόμενο, προς το παρόν, καθώς αν πραγματικά ισχύει ότι τα δείγματα αυτά είναι μανιτάρια ή κάτι παρόμοιο και έχουν μίσχο ή κορμό παρόμοια με αυτά της γης, τότε… μιλάμε για την ανακάλυψη του αιώνα: την επιβεβαίωση ότι στον Κόκκινο Πλανήτη υπάρχει, έστω, κάποιο είδος και μορφή ζωής!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

NASA Can’t Explain What They Found On Mars! 2019-2020

New Paper Argues for Fungi on Mars

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ