Παρεμβολές από το Μέλλον Δέχτηκε Ραδιοφωνικός Σταθμός

Παρεμβολές από το Μέλλον Δέχτηκε Ραδιοφωνικός Σταθμός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μυστηριώδης παρεμβολές από το μέλλον υποστηρίζει ότι έλαβε ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Σύμφωνα με το κανάλι ApexTV, του YouTube, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, ένας υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου άρχισε να μιλάει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του DJ, μεταδίδοντας στοιχεία και αριθμούς και άλλα ασυνάρτητα που κανείς δεν καταλάβαινε.

Τι μπορεί να είχε συμβεί; Μία μυστηριώδης εκπομπή είχε “γλιστρήσει” σε κάποια ρωγμή του χωροχρόνου, “παγιδεύτηκε” στην διάστασή μας και στην συχνότητα του σταθμού, μεταδίδοντας μια σειρά από ακαταλαβίστικα πράγματα;

Από τα συμφραζόμενα, η φωνή που ακούγεται, μεταφέρει την απορία ή/και την αγωνία του χρονοταξιδιώτη, για το σε ποιόν μιλάει και σε ποια χρονική στιγμή βρίσκεται.

Η άγνωστη μετάδοση από το πουθενά συνεχίζει να εκπέμπει, με έναν άγνωστο να λέει ότι “Δεν υπάρχουν σημάδια ζωής στο άμεσο περιβάλλον” και «Ελπίζω να έρθω σε επαφή σε περίπου 10 λεπτά».

Όταν όλα τελειώνουν ο ραδιοφωνικός DJ επιστρέφει και αναρωτιέται τι ήταν όλα αυτά, δηλώνοντας ότι μπορεί να “έλαβαν επαφή από κάποια διαφορετική ραδιοφωνική συχνότητα εκεί”.

Άραγε, μπορεί όλα αυτά να ήταν αληθινά; Πάντως ένα μεγάλο μέρος όσων είδαν το βίντεο, δεν φαίνεται να πείστηκαν καθόλου από τα πράγματα, σχολιάζοντας ότι ήταν κάτι πολύ ψεύτικο, ερασιτεχνικό και απαράδεκτο.

Άραγε είναι έτσι, ή τους φάνηκαν ψεύτικα, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν πως θα ήταν αν συνέβαινε στην πραγματικότητα;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε, ή μάλλον ακούστε τι συνέβη και κρίνετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Caught on Radio Show

diadrastika.com