Πολιτισμός 5ης Διάστασης ΖΕΙ στον Πλανήτη Αφροδίτη

Πολιτισμός 5ης Διάστασης ΖΕΙ στον Πλανήτη Αφροδίτη

Πλανήτης Αφροδίτη. Ο θαυμαστός πολιτισμός που ενέπνευσε την αρχαία Αίγυπτο και όλες τις αρχαίες κοινωνίες που κατοικούσαν στην Κεντρική Αμερική..

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Σύμφωνα με την Queen Bee, πενήντα δύο γυναικοκρατούμενες πολιτείες κυριαρχούν στην Αφροδίτη, με τους άνδρες να παίζουν τον ρόλο του “κηφήνα”, διατηρώντας όμως ίσα δικαιώματα με τις γυναίκες, οι οποίες κάνουν τα πάντα..

Στην Αφροδίτη υπάρχει ατμόσφαιρα, θάλασσες, πανίδα και χλωρίδα και ένας θαυμαστός πολιτισμός που κατάφερε να ανέλθει στην 5η διάσταση.

Αυτά και πολλά άλλα προκύπτουν από τις συζητήσεις ενός από τους μεγαλύτερους διαισθητικούς, του Robert Potter, με διάφορους contactees: εδώ και εδώ.

Διαβάστε και τι έλεγε μήνυμα των Ολυμπίων:

– “Οι πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανός, κατοικούνται από φωτεινές οντότητες ενεργειακής υφής, αραιάς υλικής σύνθεσης και είναι προσαρμοσμένες στις ενεργειακές συνθήκες του πλανήτη τους.

Πολλές από τις οντότητες αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα, λαμβάνουν εντολή ενσάρκωσης στην Γαία, για να την βοηθήσουν να βγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει.

Οι επιστήμονες της Γαίας σας παραπλανούν και δεν σας αποκαλύπτουν την αλήθεια, γιατί είναι υποταγμένοι στα Κρόνια Ιερατεία (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός) και στον Σιωνισμό”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε και πως σκέφτηκε να απεικονίσει τον πλανήτη Αφροδίτη ο Luis Ricardo Falero (1851–1896) Planet Venus:

Πολιτισμός 5ης Διάστασης ΖΕΙ στον Πλανήτη Αφροδίτη

[Πηγή: “Η Επιστροφή των Θεών”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias