Μεγάλο Σκάφος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Πλησίασε την Γη

Μεγάλο Σκάφος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Πλησίασε την Γη

ΜΙΚΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Μεγάλο σκάφος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που μεταφέρει άλλα 49 μικρότερα σκάφη, πλησίασε την Γη στις 26 Φεβρουαρίου. Στο σκάφος επιβαίνει ειδική ελίτ της Γαλαξιακής Αστυνομίας.

Σκοπός της δύναμης αυτής, τα μέλη της οποίας φορούν σκούρες στολές, είναι η επιβολή του Καθολικού Νόμου. Το είδος της εκπαίδευσης τους, που μοιάζει με αυτή των Νίντζα και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, είναι αξεπέραστες. Οι κινήσεις τους είναι τόσο γρήγορες που δύσκολα μπορεί να τις αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι. Η αποστολή τους είναι ξεκάθαρη: Το τέλος της τυραννίας..

Ο Μάρτιος θα παραμείνει γνωστός ως ο μήνας των υψηλών συμβάντων. Όχι μόνο στη Γη αλλά και στις άλλες διαστάσεις που περιβάλλουν τη Γη. Η αντήχηση Schuman είναι εκτός κλίμακας, το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα φωτός έχει αυξηθεί εκθετικά, καθώς ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος που συνδέεται με όλους τους άλλους Ήλιους, αποστέλλει τα μηνύματα των παλμών του. Είναι καιρός να απελευθερωθούμε από το παρελθόν και να ξεφύγουμε από το πεδίο των χαμηλών συχνοτήτων. Ο φόβος, η ενοχή, η αναξιοσύνη, η απληστία, η ζήλια, τα τραύματα από προηγούμενες εμπειρίες, πρέπει να επουλωθούν και να θεραπευτούν.

Η εκμετάλλευση και η τυραννία της Ανθρωπότητας δεν είναι πλέον αποδεκτές. Ούτε η ασυνείδητη και άνιση κατανομή του πλούτου καθώς και το σύστημα που το υποστηρίζει και το διαιωνίζει. Οι τελευταίες αρνητικές εξωγήινες οντότητες, οι Reptillians, οι Grays κλπ έχουν εξουδετερωθεί. Εκείνοι που ασχολούνται με τη λατρεία του Σατανά, τη μαύρη μαγεία, τις ανθρωποθυσίες και την παιδεραστία, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να διαφύγουν. Αυτό που περιμένουν οι Εργάτες του Φωτός και τα Λευκά Καπέλα, έφτασε η ώρα να εκπληρωθεί.

Όλα είναι στη θέση τους, από την 13η διάσταση και προς τα κάτω, μέχρι την 3η διάσταση. Αν κάποιος γνώριζε πραγματικά το βάθος της παρακμής, τα χρόνια της εξαπάτησης, της καταπίεσης και της υποδούλωσης, θα αντιλαμβανόταν γιατί όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν σε μια νύχτα. Πολλοί θα τρελαίνονταν αν ολόκληρη η αλήθεια τους γίνει γνωστή άμεσα, χωρίς χρόνο προσαρμογής. Όταν όλα όσα πιστεύουν, σωριαστούν κάτω σαν ψέματα, θα είναι μεγάλο σοκ γι’ αυτούς.

Η αλήθεια για την πραγματική ιστορία της Γης, τη προέλευση των θρησκειών, την αληθινή φύση του Θεού/Δημιουργού, για πολλούς θα είναι ένα πολύ σκληρό χάπι που θα πρέπει να καταπιούν. Κάποιοι όμως, το έχουν ήδη κάνει.

Υπάρχουν αρκετοί πόροι για να ζήσουν όλοι μια χαρούμενη, υγιή και ευημερούσα ζωή. Οι αναπαραγωγείς, η ελεύθερη ενέργεια, η αντιβαρύτητα, οι γρήγορες και αποδοτικές μέθοδοι κατασκευών, είναι πραγματικότητα. Εκείνοι που εμποδίζουν τις τεχνολογίες αυτές, θα εξοντωθούν. Εάν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αντάξιο για όλα αυτά, αν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για όλα αυτά, τότε θα γίνουν δικά σας. Ζήστε το όνειρο, βγαίνοντας από τον εφιάλτη που ζείτε..

James Gilliland
Πηγή: eceti.org και Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.