Εκείνο που Συνέβη σε Αυτό το Σπίτι ΔΕΝ το Περίμενε Κανείς!!!

[15/03/2019 - 08:58]

Εκείνο που Συνέβη σε Αυτό το Σπίτι ΔΕΝ το Περίμενε Κανείς!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποια πράγματα, μερικές φορές το μυαλό δεν μπορεί να τα συλλάβει. Ακόμα και όταν βλέπει κάποιο γεγονός, είναι δύσκολο να το πιστέψει, ούτε να φανταστεί πως ακριβώς συνέβη.

Στις 3 Μαρτίου 2019, ένας ανεμοστρόβιλος διέσχιζε την Alabama και την Georgia , ξεριζώνοντας δέντρα και καταστρέφοντας σπίτια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 23 ατόμων.

Αυτός ο ανεμοστρόβιλος ταξινομήθηκε ως F4, καθώς έφθασε ταχύτητες ανέμου έως 170 μίλια / ώρα. Θεωρείται επίσης ότι είναι ο πιο θανατηφόρος που χτυπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2013.

Παρά το τρομακτικό αυτό γεγονός, μόνο ένα σπίτι κατάφερε να παραμείνει άθικτο, περιτριγυρισμένο από ξεριζωμένα δέντρα, κατεστραμμένα σπίτια και άλλα συντρίμμια που προήλθαν από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο.

Όλα τριγύρω, εκτός από το διώροφο λευκό σπίτι παρέμενε εκεί στη μέση, να περιβάλλεται από τα καταστρεπτικά υπολείμματα του ανεμοστρόβιλου. Το σπίτι δεν υπέστη καν την πιο ελάχιστη ζημιά ούτε στην οροφή, απλά βρισκόταν εκεί έξω στην ύπαιθρο άθικτο, σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα.

Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους να δουν ότι το σπίτι στεκόταν ακόμα και δεν ισοπεδώθηκε.

Είναι μερικές φορές να απορεί κανείς με τα καμώματα της φύσης.

Σύμφωνα με το secureteam.com, οι φωτογραφίες προήλθαν από drone του φωτογράφου Matt Gillespie ο οποίος το έστειλε πάνω από το Ellerslie της Georgia για να έχει πλήρη εικόνα της χαοτικής κατάστασης.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ