Η Βελτίωση του DNA μας και τα Όντα του Φωτός

Η Βελτίωση του DNA μας και τα Όντα του Φωτός

Όσο θα αυξάνονται τα Φωτόνια-Φως στη Γη πολλά πράγματα θα αλλάξουν, όλα αυτά που είμαστε θα αποκαλυφθούν και η συνείδηση θα ξυπνήσει προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη ακολουθώντας το δρόμο που έχει επιλέξει ο καθένας από εμάς.

Γι’ αυτό όσο βρισκόμαστε σε αυτό το μεταβατικό Λίμπο-Καθαρτήριο εξαγνισμού, τα Όντα Διάσωσης, μας επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε σε βάθος και αυτό που επείγει είναι να γίνουμε περισσότερο θετικοί, στοργικοί, αλληλέγγυοι, να συμμεριζόμαστε τους άλλους και να μάθουμε να μετατρέπουμε τις βαριές καταστάσεις σε λεπτές.

Ακόμη να αποφύγουμε καταστάσεις αντίδρασης-ενόχλησης-αναταραχής για να μην οδηγηθούμε σε ισχυρές εκφορτίσεις-ξεσπάσματα, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους που δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν με σύνεση, σεβασμό κι ευφυΐα.

Ακόμη πολλά πράγματα που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα συνομωσιών-προκλήσεων, που σχεδιάστηκαν με στόχο να μας διατηρούν εγκλωβισμένους στη χαμηλή συχνότητα που αυτοί εκπέμπουν.

Οπότε, για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό το σκοτάδι που κυριαρχεί, θα πρέπει να παλέψουμε για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατούσαν δέσμιους επί αιώνες κι ενώ συμβαίνει αυτή η αλλαγή στη Γενετική μας δόνηση θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την Αστρική μας Καταγωγή που μας ανήκει δικαιωματικά.

Μόνο έτσι θα επιτύχουμε την ελευθερία της Ψυχής-Συνείδησης, που είχαμε ανέκαθεν.

Εφόσον σε ολόκληρο τον πλανήτη πραγματοποιείται μία μεταμόρφωση και πίσω από την Φωτονική ενέργεια καθορισμού, τα Φωτόνια μας ωθούν να καθορίσουμε τη θέση-επιθυμίες-προτιμήσεις μας είτε προς το φως είτε προς το σκοτάδι με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.

Είναι μία κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα στον ίδιο βαθμό γι’ αυτό δεν υπάρχει σημείο όπου μπορούμε να προσκολληθούμε, να κρυφτούμε , να παραπονεθούμε, ή να αναζητήσουμε αλλού βοήθεια, γιατί το μόνο αληθινό είναι ο συντονισμός-ένωση που αισθάνεται ο καθένας μας και μπορεί να έχει με τους άλλους.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ελληνικό βίντεο από Αλκυόν Πλειάδες:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλκυόν Πλειάδες 22-1 (ΜΕ ΗΧΟ): Η βελτίωση του DNA-RNA μας και τα Φωτεινά Όντα