9 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι σε Χρησιμοποιεί

9 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι σε Χρησιμοποιεί

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αγάπη είναι τυφλή, όπως λένε, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν τα συναισθήματα του συντρόφου σου είναι αληθινά ή αν απλά παίζει με την καρδιά σου.

Αλλά αν θέλετε να έχετε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να βρείτε μια γυναίκα – ή έναν άντρα – που θα σας αγαπάει για αυτό ποιοι είστε.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές ενδείξεις που όμως σαφώς υπονοούν ότι δεν είναι τόσο ειλικρινής όσο νομίζετε.

Εάν η φίλη σας ή ο φίλος σας και γενικότερα ο/η σύντροφός σας, ενδιαφέρεται μόνο για την οικονομική πλευρά της δουλειάς σας, αυτό είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι σας χρησιμοποιεί.

Ενώ προσπαθείτε να ικανοποιήσετε όλες τις απαιτήσεις του/της, το άτομο δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες.

Η οικογένειά μας μπορεί να είναι “κακή” για εμάς σε μερικές περιπτώσεις, αλλά εάν έχετε τους μεγαλύτερους οικογενειακούς δεσμούς και το άτομο που συνδέεστε προσπαθεί να σας κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους σας, τότε ρίξτε μια ματιά στη σχέση σας.

Αν τακτικά αρνείται να σας καλέσει στο σπίτι του και συχνά σας συστήνει ως φίλο, τότε κάτι συμβαίνει.

Αν παρά όλες τις προσπάθειές σου, αποφεύγει να έχετε μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση, τότε, είναι πιθανό ότι δεν είναι σε αυτή τη σχέση για σένα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εάν οι σκέψεις του ανθρώπου αυτού σπάνια έρχονται στην επιφάνεια και όταν λέτε τις δικές σας, κοιτάζει συνήθως το κινητό του, τότε μάλλον, δεν είναι πολύ ενθουσιασμένος για εσάς ή τη σχέση σας.

Αν μιλάει συνεχώς για τον εαυτό του και δεν αφιερώνει χρόνο για εσάς, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Ποτέ δεν μαθαίνουμε έναν άνθρωπο, αλλά, αν έρχονται, συχνά, στιγμές που καταλαβαίνεις ότι δεν τον ξέρεις όσο νόμιζες, τότε κάτι τρέχει.

Αν παρουσιάζεται σαν ο άνθρωπός σας, αλλά δεν κάνει τίποτα για να το αποδείξει, τότε σκούρα τα πράγματα.

9 Clear Signs She’s Just Using You

diadrastika.com