David Wilcock: η Ιστορία 5 εκ. ετών της Αποικιοκρατίας του Ηλιακού μας Συστήματος

[05/04/2019 - 09:28]

David Wilcock: η Ιστορία 5 εκ. ετών της Αποικιοκρατίας του Ηλιακού μας Συστήματος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ζούμε σε κάποιο μέρος του πλανήτη και αναρωτιόμαστε για πολλά μυστήρια σε αυτόν. Παράλληλα, επιδιώκουμε να δημιουργούμε αποικίες σε άλλους τόπους. Αναρωτηθήκατε ποτέ, αν «κάποιοι άλλοι» αποίκισαν ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και άφησαν αυτά που εμείς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε;

Ο David Wilcock ανοίγει ένα πολύ τεράστιο θέμα το οποίο ενθουσιάζει όλους τους λάτρεις παρόμοιων θεωριών αλλά, ταυτόχρονα, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των σκεπτικιστών.

Ποιά μπορεί να είναι η ιστορία του ηλιακού μας συστήματος; Πέρα από τις διάφορες επιστημονικές θεωρίες που βασίζονται σε παρατηρήσεις και τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα, υπάρχουν και εκείνες οι πτυχές που δείχνουν κάτι διαφορετικό και «αόρατο» για τα τηλεσκόπια.

Έτσι, λοιπόν, ο Ντέιβιντ Γουίλοκ καταφέρνει να συνδέσει και να «χτίσει» μία θεωρία συνωμοσίας, με έναν εξαιρετικά εκπληκτικό τρόπο.

Έχει συγκεντρώσει πληροφορίες που υποστηρίζει ότι έχει από εκείνους που ισχυρίζονται ότι εργάστηκαν για πολλά χρόνια εκτός πλανήτη στο «Πρόγραμμα Μυστικού Διαστήματος».

Πολλαπλές μαρτυρίες επαφικών, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ιστορία που αποκαλύφθηκε στη σειρά Law of One. Αντλεί μυθολογικά στοιχεία που αφορούν την αποικιοκρατία του ηλιακού μας συστήματος από άλλα όντα.

Μέσα από όλα αυτά, αναλύει μαζικούς πολέμους που κυριάρχησαν στο ηλιακό σύστημα, αφάνισαν και εξάλειψαν σχεδόν άπαντες, εκτός από έναν μικρό αριθμό των απογόνων τους, όπως εκείνων που έζησαν ως γίγαντες ύψους μεταξύ 3,5 – 4 μέτρων, έως τα 1700…

Στο βίντεο που ακολουθεί, δίνονται και επιστημονικά στοιχεία και φωτογραφίες από τη NASA, όπου υπάρχουν και χρειάζονται.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock the Five Million Year History of the Colonization of Our Solar System

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ