Είμαι μία Ψυχή σε Ανθρώπινο Κοστούμι. Όλοι Είμαστε

Είμαι μία Ψυχή σε Ανθρώπινο Κοστούμι. Όλοι Είμαστε

Julie Alexander

Δεν θα πεθάνω όταν το σώμα μου δεν θα υπάρχει πια, η ψυχή μου θα συνεχιστεί, όπως και όλες οι άλλες. Είμαστε εδώ για να βιώσουμε αυτήν την πυκνότητα, αυτήν την πραγματικότητα. Είμαστε όλοι σε ένα ταξίδι, σε μια περιπέτεια.

Όλοι έχουμε τα δικά μας οφέλη. Μερικοί από εμάς θα ξυπνήσουν στην πραγματικότητα, μερικοί από εμάς δεν θα το κάνουν. 

Είμαι ξύπνιος; Η ψυχή μου είναι εδώ για να βοηθήσει, μαζί με πολλές άλλες ψυχές. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να σώσουμε την ανθρωπότητα από το σκοτάδι που μας κάλυψε όλους. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να ξυπνήσουν. Οι υπόλοιποι έχουν κάνει την επιλογή τους.

Είμαστε όλοι ένα. Εάν βλάψουμε άλλους, βλάπτουμε τους εαυτούς μας. Εάν κρίνουμε άλλους, κρίνουμε τους εαυτούς μας.

Βλέπουμε σε άλλους εκείνα που δεν υπάρχουν στις δικές μας καρδιές. Αν βγαίνουμε από έναν τόπο αγάπης και κατανόησης, αυτό θα το λάβουμε πίσω.

Βλέπω το μίσος και συνειδητοποιώ ότι οι άνθρωποι πραγματικά μισούν τον εαυτό τους. Αυτή η ζωή είναι σκληρή, μας αποστραγγίζει και αφαιρεί την ανθρωπιά και την ενσυναίσθηση μας .

Έχουμε γεννηθεί να φοβόμαστε, να φοβόμαστε να είμαστε οι ίδιοι, να συντρίβουμε τους εαυτούς μας και να μην βλέπουμε ποιοί είμαστε. Η αυτοεκτίμησή μας μειώνεται. οι αποφάσεις μας αρχίζουν να προέρχονται από μια άθλια βάση.

Είμαστε ανοιχτοί στην χειραγώγηση και ελεγχόμενοι ήδη από το πρώτο λεπτό της γέννησης. Η αληθινή δύναμή μας είναι κρυμμένη και έχει αφαιρεθεί από εμάς.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν μας επιτρέπεται να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας. Κρατάμε τον αληθινό εαυτό μας και τα συναισθήματά μας κρυμμένα. Κλειδωμένοι, πηγαίνουμε μαζί με όλους τους άλλους, φοβούμενοι να ξεχωρίζουμε, φοβούμενοι να είμαστε διαφορετικοί, φοβούμενοι να είμαστε ξεχασμένοι, φοβισμένοι να μιλήσουμε έξω. Αισθανόμαστε φοβισμένοι να ακούμε τις καρδιές μας.

Τρεφόμαστε με μολυσμένα τρόφιμα, μας δίνεται μολυσμένο νερό, δηλητηριώδεις ουσίες και χημικές ουσίες βρίσκονται στα πάντα, ακόμα και στον αέρα. Μας δίνεται ένα επικίνδυνο φάρμακο για να μας κρατήσουν υποδουλωμένους και υπό έλεγχο. Οι άρρωστοι και οι ασθενείς είναι πιο εύκολο να ελέγχονται από τους υγιείς ανθρώπους και αν πολλοί πεθαίνουν… ακόμα καλύτερα… θα υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν.

Και όμως εξακολουθούμε να επιβιώνουμε, μπορούμε ακόμα να βρούμε την αγάπη στις καρδιές μας. Το σκοτάδι πρέπει να φοβάται, πρέπει να φοβούνται πολύ για να χρησιμοποιούν όλες αυτές τις μεθόδους προκειμένου να μας υποτάξουν και να μας κρατήσουν κάτω από τον έλεγχό τους.

Δεχόμαστε καθημερινό προγραμματισμό και πλύση εγκεφάλου με τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ειδησεογραφικά προγράμματα, περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, ακόμα βρίσκουμε την αλήθεια.

Φοβούνται ότι θα ανακαλύψουμε την αλήθεια, την αλήθεια για το τι έχουν κάνει, φοβούνται ότι θα ανακαλύψουμε κι άλλα. Γι’ αυτό κρύβονται στις γωνίες.

Ήταν πολύ έξυπνοι για τόσο πολύ καιρό. Έφτασε η ώρα τους, η μέρα τους τελείωσε. Τα φώτα μας λάμπουν, λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, φωτίζουν τις ψυχές μας, τη γη και το σύμπαν. Για να δουν όλοι.

Η αλήθεια είναι η αλήθεια, τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, τίποτα δεν μπορεί να κλείσει το δρόμο προς την αλήθειας. Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια. Η αλήθεια θα λάμψει φωτεινότερα από οποιοδήποτε ψέμα ή αλήθεια. Η αλήθεια θα κερδίζει πάντα στο τέλος. Είναι ακριβώς ο τρόπος που είναι.

Το σκοτάδι το ξέρει αυτό, το γνώριζαν πάντα και ακόμα προσπαθούν να το κρύψουν από όλους μας.

Προσπάθησαν να μας καταστρέψουν. 
Η μέρα έχει έρθει, το αισθάνομαι. 
Το φως λάμπει, το βλέπω. 
Η ενέργεια αλλάζει, η παλίρροια στρέφεται. 
Αυτή είναι η στιγμή μας. Ο χρόνος μας για να λάμψει.

Γιατί ο Καθένας μας Είναι μία Ψυχή σε Ανθρώπινο Κοστούμι. Όλοι Είμαστε

Απόδοση: diadrastika.com